پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: ته چین و پلو
شرح پرسش: سلام

تو سفره ی ایرانی اولین چیزی که نظر همه رو بخودش جلب می کنه یه دیس پلو ویا ته چین خوشرنگه
در اینجا منتظر فوت های کوزه گری شما هستیم:
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392 - 18:51:10 تعداد بازدید: 479 تعداد پاسخ: 8
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سبزی پلو

برای 4 نفر
حدودا 600 گرم برنج دانه بلند

طرز پلو دم دادن رو که همه بلدن
اما برای این سبزی پلو موقعی برنج رو ابکش کردم ته قابلمه کمی روغن میریزم و نون میذارم بعد یه لایه برنج میریزم روی اون یه لایه شوید خشک شده و برگ بابونه ی خشک شده میریزم (به نسبت مساوی) بعد دوباره برنج و . . .
همینطور تا اینکه تمام برنج رو به قابلمه انتقال بدم و توجه کنید اینطور مواقع لایه ی آخر باید برنج باشه
و بعد کمی روغن روش میذارم و دم میدم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

zhila zamanlou
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام
یه نوع ته چین پلو

برنج رو بعد از آب کشی یه مقداریش رو با ماست و تخم مرغ و زعفران و زرشک قاطی میکنی و توی پلو پز یا یه ماهی تابه که روغن و آب توش ریخته بودی میریزی بعد مرغی که آب پزش کرده بودی با پیاز سرخ شده میریزی روی مخلوطمون تو ظرف بعد برنج سفید رو میریزی و در آخر کمی آب میریزی در ظرف رو میگذاری و تا 5 دقیقه روی شعله زیاد میمونه بعد یک ربع روی شعله کم میگذاری دم بکشه .
نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهدی عرب عامری
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ته چین رو همه جوره میشه پخت
برنجشو هر جوری مایلی یا سبزی پلو با باقله درست میکنی یا سفید
اصل موضو گوشت اونه که باید مزه دار درستش کنی که به نظر من فقط با رب انار تازه و ملس هست که خوشمزه میشه
البته اگه اونو خواستین با برنج سفید میل کنید بهتره در کنارش کمی اسفناج (تف داده شده با پیازو ادویه و کمی رب انار) داشته باشین
نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
پ، 06/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: بنفشہ سلاפ ورزے (1392/43/31 - 13:43):
...




اگه سبزی تازه باشه اره واسه اینکه سبزی اب میندازه باید زودتر آبکش کنی تا شفته نشه
ولی سعی کن از سبزی خشک استفاده کنی چون زیبایی پلو بیشتر بچشم میاد
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهدی عرب عامری
چ، 05/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/22/05 - 19:22):
...
توصیه میکنم از زعفران استفده کنی
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

باران اسدی
ی، 02/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
توی شهرستان پدری من(شاهرود) یه نوع ته چین درست مشه به نام تک پلو
مرغ رو میپزن بعد برنج رو باید آبکش کرد البته 5دقیقه قبل از اینکه توی آبکش خالی کنن برگ موهای خرد شده رو ه اضافه میکنن تا برگ موهاکمی بپزه وبعد آبکش میکنن.حالا نصف برنج و برگ مو با هم مخلوط شده را درون قابلمه ریخته و مرغ یا گوشت پخته شده را وسط قرار داده و گرده لیمو فراوان روی آن میپاشن و بقیه برنج و برگ مو رو اضافه میکنن و میذارن تا دم بکشه.
من خودم این غذارو خیلی دوست دارم تا فصل برگ مو هست امتحان کنید ضرر نداره دوستان...
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

زهرا باقری
ش، 01/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
عکس یه سری ته دیگ خیلی خوشکل و خوشمزه اس، لینکش رو براتون میذارم.

من چندتاش رو درست کردم خیلی خوب شد، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید [آیکون شکموها]

فقط بعد افطار ببینیدD:
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://gizmiz.com
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

Masoumeh Mohtasham
پ، 30/01/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
به نظر من آلبالو پلو با گوشت مرغ خیلی خوشمزه تره به این صورت که سینه مرغ رو خرد کرده با پیازتفت میدیم و نمک و زردچوبه میزنیم و در آخر زعفران رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه ، هسته آلبالو رو جدا کرده و با کمی شکر میپزیم به صورتی که له نشه و برنج را هم میپزیم بعد موقع سرو غذا گوشت مرغ و آلبالو و برنج زعفرانی رو لا به لای برنج میریزیم نوش جونتون البته با روغن حیوانی واقعا خوشمزس
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)