پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: سالاد و پیش غذا ها
شرح پرسش: بازم سلام


تو این تایپیک می خوایم سالاد و پیش غذا یاد بگیریم
هرکی بلده
بسم الله
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392 - 19:00:57 تعداد بازدید: 670 تعداد پاسخ: 49
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: شهین داودزاده (1392/53/31 - 17:53):
نقل قول از: شهین داودزاده (1392/47/31 - 17:47):
سالاد من
کاهو فرنگی چند برگ
خیار شور2 عدد
گوچه فرنگی 2 عدد
سس من در آوردنی( مخلوطی از سس سفید و قرمز البته سس سفید را با کمی ماست شیرین مخلوط می کنیم که از گزندگی کم بشه.همچنین کمی خردل یا فلفل قرمز می زنیم بهش تا طعم تند بگیره ) آبلیمو تازه و روغن زیتون هم می شه بجای سس بهش زد رژیمی تره

کاهو فرنگی را رشته ای باریک برش می زنیم. خیار شور و گوجه فرنگی را ریز و مربعی برش می دهیم به مخلوط این دو چاشنی سس و یا روغن زیتون و آبلیمو می افزاییم.این سالاد در صورتی که به آن تخم مرغ آبپز رنده شده افزوده شود همراه با هویچ پخته و قارج خام تکه شده و لوبیای کشاورزی کاملا پخته شده (یادانه های ذرت پخته )یک غذای سالم و غنی برای شام خواهد بود.




ممنون، خیلی خوشم اومد
همونطور خودتون فرمودین غذای کامل و سالمیه حتما تست می کنم البته بدون تخم مرغ چون باهاش میونه ندارم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهدی عرب عامری
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ماکارانی (اونم از نوع پیچکیش)
سوسیس
تخم مرغ
نخود فرنگی
ذرت
سس سفید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

زهرا باقری
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سمیرا بهرامی (1392/38/30 - 16:38):
با گوشت هر گوشتی که دوست دارید ولی باید گوشت را چرخ کنید وخیلی زیاد ادویه را با هم ترکیب می کنید حتی پلاستیکهای سوسیس وکالباس هم هست تهیه می کنید ودر پلاستیکها می ریزیم بخار پز می کنیم و هر موقع نیاز بود استفاده می کنیم و بعد در فریزر می گذارید.اگر دوست دارید تا دستور کامل را بنویسم تهیه سوسیس وکالباس با هم فرق دارد و بار اول وقت گیر است ولی به مرور اسان می شود خیلی سالم

آره حتما بنویسید...
من خعلییییییییی دوس دارم اما به خاطر این موادی که نمیدونم چی هست و ادویه هایی که بازم نمیدونم چی هست نمیتونم بخورم...
مرسی خانم بهرامی :)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: الهه فرهادی نسب (1392/12/30 - 14:12):
آهان از اون لحاظ
من فکر کردم خانم بروجنی شاید بلد نباشن

:)))))))))))))))))
ممنونم. دست شما و جناب عامری درد نکنه...
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سمیرا بهرامی
ی، 16/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
روش تهیه سوسیس
گوشت ران یا گوشت ران مرغ یا ران بوقلمو یا هر گوشتی قسمت ران نیم کیلو
روغن مایع 1ق غ خ پودر یخ 120گرم
تخم مرغ 1 عدد تخم خردل 1نخود
نمک 1/5ق م خ شکر 2ق چ خ
شیر خشک قنادی 20 گرم یا 1 ق غ خ میخک ا دانه
فلفل سفید نصف ق م خ نشاسته یا سویا ارد شده یا ارد 75یا گرم 3 ق غ خ
فلفل قرمز نصف ق م خ زنجبیل نصف ق م خ
هل نصف ق م خ اویشن نصف ق م خ
ریشه جوز هندی 1نخود دارچین نصف ق م خ
سیر 2-3 حبه یا بیشتر به دلخواه

روش تهیه

گوشت را باسیر چرخ میکنیم ومواد خشک که ادویه است را با هم مخلوط میکنیم تا مثل ارد شود .وحالا گوشت را در غذا ساز میریزیم و تخم مرغ راهم میریزیم یا نصف دیگر تخم مرغ هم اضافه میکنیم تا چسبندگی ایجاد شود وکم کم ادویه ها را اضافه میکنیم ویخ خورد شده را هم همین طور روغن راهم اضافه میکنم ومی گذاریم خوب با هم مخلوط شود ویک دست تاکمتر به ظرف بچسبد .اگر دوست داشتید پنیر پیتزا یا فلفل دلمه ای یا قارچ را ریز خرد میکنمی وبه مواد اضافه حالا با قاشق هم می زنیم نکته غذا ساز ندارید از هاون یا 2-3 بار گوشت را چرخ کرده
حالا مواد یک دست را در قیف شیرینی پزی یا با قیف چرخ گوشت گوشت راداخل پلاستیک ریخته نکته پلاستیک مخصوص سوسیس وابتدا وانتها را محکم میبندیم وبعد به مدت 2 ساعت بخار پز می کنید وقتی سرد شد در فریزر به مدت 2 ماه نگهداری کنید
حالا اماده سرو می توانید به هر شکلی با ان غذا درست کنید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

شهین داودزاده
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
طرز تهیه ماست و خیار (به سبک خودم)

خیار سالادی 1 عدد
سیب درختی زرد1عدد
نعناع و یا هر نوع سبزی معطری که می پسندید چند برگ در حد یه مشت
نمک به میزان بسیار کم
ماست شیرین و یا چکیده به میزان لازم
طرز تهیه:
خیار را پوست کنده از رنده درشت می گذرانیم(می توان نگینی هم خرد کرد). سیب درختی زرد را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. ماست را بر روی خیار و سیب آماده شده می ریزیم و مخلوط را هم زده تا یکدست شود سپس برگ های معطر سبزی را کمی درشت تر از معمول خرد کرده و با اقزودن میزان کمی نمک . دسر خوش طعمی خواهیم داشت.که با غذا یا حتی بجای شام تناول می شود. نوش جان!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
البته ما توی خونمون مصرف سوسیس و کالباس همه جورش ممنوعه..
برای همین بیشتر با گوشت مرغ درست میکنم که البته با مواد اصلی خودش یه طعم دیگه ای داره...
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مرضیه حسنی (1392/16/30 - 13:16):
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/06/30 - 13:06):
پیش غذا:کشک بادمجون
ابتدا بادمجون های ورق شده رو خوب سرخ میکنیم (توضیحات قبلیش رو نمیدم ،چون همه بلدن) توی قابلمه پیاز داغ درست میکنیم بعدش بایه کمی نمک و زرد چوبه و فلفل به همراه نعنا ی خشک شده تفت میدیم و کشک ساییده شده(محلی ش خوشمزه تره)رو داخلش میریزیم تا به جوش بیاد.
بعد با گوشکوب یا آسیاب بادمجونا رو خوب له میکنیم و داخل قابلمه میریزیم و زیر گاز رو کم میکنیم تا خوب جا بیفته.
نوش جونتون...

به به به...
خیلیییییییییییی خوشمزه ام هس... :))

اگه کشک جوش بیاد و قل قل کنه ، ترش نمیشه؟

سلام نه اگه کشک ترش نباشه بهتره .با جوش خیلی کم فقط باید جا بیفته .گردو آسیاب شده هم میشه بهش اضافه کرد...
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سمانه رحیمی
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خیار و گوجه و کلم بروکلی و کلم سفید و قرمز ریز کنید و سس فرانسوس زیاد توش بریزید و همش بزنید خیلی بامزه میشه تم این فصل
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

الهه فرهادی نسب
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مهدی عرب عامری (1392/13/30 - 14:13):
نقل قول از: الهه فرهادی نسب (1392/12/30 - 14:12):
آهان از اون لحاظ
من فکر کردم خانم بروجنی شاید بلد نباشن
خوب دیگه چیچیا بلدین شما

والا سالاد شیرازیو که توضیح دادند دوستان
یه ماست و خیار هم بلدم که خیلی سخته شاید نتونید آماده کنید بخاطر همین نمیگم که تو روحیه تون اثر منفی نذاره
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

الناز علیزاده
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/52/31 - 18:52):
نقل قول از: الناز علیزاده (1392/33/31 - 18:33):
اينم عكس 1 پيش غدا.خوشتون اومد بگيد دستورشو بنويسم.اسمشو گذاشتم پيتزا لقمه اي.

ظاهر قشنگی داره دستورشو بنویسید تو بخش پیش غذاها لطفا!
بله حتما.مگه همينجا بخش پيش غداها نيست؟
خمير اين غذا رو راحت ميتونيد از نانوايي ها كه نون روغني درست ميكنن بخريد.البته نميدونم تو شهر شما هم همچين نونهايي ميپزن يا نه؟اگر نبود خمير نون باگت هم شايد بشه.1 چونه بخريد 2 تا از اينها يا شايدم 3 تا اگه خميرو نازك پهن كنيد درست ميشه.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سمیرا بهرامی
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام .چشم حتما می نویسم ولی این 2 هفته امتحان دارم و نوشتن این دستور وقت گیر برای من .در اولین فرصت برایتان می نویسم اگر الان بنویسم ونکته را جا بگذارم یا مقدار ادویه را ننویسم سوسیس ها خراب می شود ویا طمع دلپذیر ندارد
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سمیرا بهرامی
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام . دوستانی که در تهیه سالاد وغذاهای که با سوسیس درست می شود مشکل داریند چرا سوسیس وکالباس را خودتاان درست نمی کنند خیلی خیلی خوشمزه تر وسالم تر است البته می توانید به مدت 2ماه در فریزه نگهداری کنید ودر غذاها استفاده نمایید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سمیرا بهرامی
س، 11/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با گوشت هر گوشتی که دوست دارید ولی باید گوشت را چرخ کنید وخیلی زیاد ادویه را با هم ترکیب می کنید حتی پلاستیکهای سوسیس وکالباس هم هست تهیه می کنید ودر پلاستیکها می ریزیم بخار پز می کنیم و هر موقع نیاز بود استفاده می کنیم و بعد در فریزر می گذارید.اگر دوست دارید تا دستور کامل را بنویسم تهیه سوسیس وکالباس با هم فرق دارد و بار اول وقت گیر است ولی به مرور اسان می شود خیلی سالم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

زهرا رحمانی
س، 11/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام دوستان عزیزم. به این لینک برید مطمئنا" دسر های خوبی خواهی دید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://ashpaz-bashi.blogfa.com
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)