پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: حرفهای خودمونی
شرح پرسش: برای اینکه تایپیک های دیگه به انحراف کشیده نشه

اینجا حرفهای خودمونی و هرچی دلمون میخواد میگیم
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 29 اردیبهشت 1392 - 19:29:54 تعداد بازدید: 2009 تعداد پاسخ: 168
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: الهه فرهادی نسب (1392/11/10 - 13:11):
...





الهه جان بدون اغراق واسه من که هستی (با اینکه بارها بخودت گفتم) خواستم اینجا هم بگم تا همه بدونن
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

الهه فرهادی نسب
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سید مسعود معین (1392/14/26 - 17:14):
...

سلام
خداییش کجای ایران یه بستنی و فالوده به خوشمزه گی شیراز خوردین آقا اصلا من تهرانی
مردانه بستنی و فالوده شیرازو هیچ جا نداره :)))
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

الهه فرهادی نسب
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/51/13 - 21:51):
...

سلام فروه جان

اصلا به دل نگیر عزیزم
لیاقت میخواد غذای شمارو کسی بخوره مطمئنا تا آخر عمرشون دندون درد نمیگرفتن
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/46/13 - 23:46):
[ ... ]

عزیزم اینجوری نگو صد سال پیش ، نارفیقا میشنون ، به قول مامانم ارزون میخرن گرون میفروشن
خب دیگه درس بوده و مشغله های بعدیش ، اصلا خودتو اذیت نکن
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

الهه فرهادی نسب
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مهدی عرب عامری (1392/27/07 - 17:27):
[ ... ]

سلام آقای عامری
خیلی ممنون
ما که خودمون، خودمون رو دعوت کردیم
خدا خیرتون بده که با خانواده پذیرای مهموناتون هستن وگرنه میومدم زیبایی اونجارو میدیدم بعد تنهایی اصلا خوش نمیگذشت
نگران نباشید ما کلا سفرامون یه ده بیستایی ماشین هستیم ))))
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سید مسعود معین (1392/55/02 - 21:55):
salam har vaght miam inja goshnam mishe




خب داداش من تنبلی نکن یه سر برو آشپزخونه ;))))))))))
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

زهرا باقری
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: Asyeh Yeganeh (1392/03/30 - 16:03):
نقل قول از: مرضیه حسنی (1392/55/30 - 15:55):
نقل قول از: Asyeh Yeganeh (1392/50/30 - 15:50):
[ ... ]

پس چی، دلت بسوووووووووووووووووووزه... :)))))))))

ولی درکل دست من نمک نداره، دنیایی نمک بریزم تو غذا بازم بی نمک میشه....



خب من دستامو بهت قرض میدم تا دست های نمک دارِ من کمی بهت لطف داشته باشن.
البته دستای من تند هستند چون اخلاقم تنده و شاید یک باره همه از دستت فرار کردند و رفتند.

:))))))
مرسی از لطفتتتتتتتتتتتت، ولی تا کی بالاخره باید دستام یاد بگیرن دیگه... :))
اینجوری تنبل میشن... ;)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با سلام و احترام به مدیران سایت و کلیه دوستانم در این سایت
بدلیل مشکلات و خطاهای فنی موجود در صفحات سایت و عدم دسترسی و ارتباط با دوستانم تا اطلاع ثانویه فعالیتم را در این سایت محدود کرده ام
در پناه حق باشید

شهین داودزاده( متخلص به شبنم شیروانی)
92/8/11
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اجی الهه جونم سلام

چرا تحویلم نمیگیری؟؟؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: رضوان صالحی (1392/28/19 - 16:28):
...




فکر خوبیه
ولی مشکلم اینه که به دلایلی خودم تجربه ی زیادی تو شیرینی و نوشیدنی و کلا چیزای شیرین ندارم ...

شما تاپیکشو بگذارید.دوستان میان مطلب میگذارن........
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/09/27 - 21:09):
اوکی، بستنی به سبک خودتون اینا! :)) به نظر خوشمزه میاد، باید امتحانش کنم.
خیلی خیلی ممنون

مرسی عزیزم عکسشو می زارم تو گالری آشپزی بیا ببین که الحمدا.. آب نشده . برای اولین بار تجربه بدی نبوده انگاری:)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
دستور تهیه بستنی (اوریجینال)
۱ کیلو شیر
۲۵۰ گرم شکر
۳۰ گرم ثعلب
نصف استکان گلاب
مارمالاد توت فرنگی
۱۰۰ گرم خامه
طرز تهیه:
شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.
خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر ۲ میلی متر بکشید و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم استفاده کنیم.


طرز تهیه بستنی سنتی توت فرنگی به سبک خودمون اینا:))
شیر سرد پاستوریزه ای پرچرب 1فنجان
شکر 4 قاشق سوپخوری سرصاف
ثعلب 1 قاشق چایخوری سرصاف
مارمالاد توت فرنگی 2 تا 3 قاشق سوپخوری
شکر و پودر ثعلب را با هم مخلوط کرده هم می زنیم تا یکنواخت شود .شیر سرد را بدون جوشاندن درون ظرفی پلاستیکی استوانه ای شکل ریخته با همزن برقی در حالی که هم می زنیم مخلوط شکر و ثعلب را کم کم به ندرت به آن می افزاییم و هم زدن را ادامه می دهیم تا غلطت بیابد و کمی کف کندسپس مارمالاد له شده و یکدست توت فرنگی را به مخلوط می افزاییم.به مدت یک ساعت در فریزر قرار میدهیم سپس آن را بیرون آورده و مجدد بهم می زنیم تا کشدار شود. دوباره به فریزر منتقل کرده و 1 ساعت دیگر بیرون آورده و دوباره هم می زنیم برای سومین بار در فریزر گذاشته بعد از یک ساعت بستنی را هم می زنیم . اکنون قابل خوردن است .
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام سلام سلام


دوستای گلم سلام

اومدم پیشنهاد بدم ترشی زباله ی خانم شیروانی گل رو درست کنید خیلی لذیذه

از اونجا که خانواده ی من ترشی خورای قهاری هستن , بهشون نگفتم از چیه و بعد از اینکه خوششون اومد و کلی حدس در مورد اجزاش زدن
خلاصه یه مسابقه ی بیست سوالی راه انداخته بودم که نگو

البته به مقدارشو گذاشتم بمونه بهتر برسه بعد در مورد اونم بهتون میگم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/17/17 - 16:17):
سلام آشپزهای آماتور! 100 تا عضو پیدا کرده گروه!!!!!!!! بیاین یه مهمونی بدیم. صوری و مجازی.بستنیش با من دارم تمیرین می کنم بستنی خونگی درست کنم .برای تهیه ثعلب خریدم . تست کردم به شما هم یاد می دم.:))



آخ جووووووووون مهمونی
منم حلوا و رنگینک با خرما درست می کنم، بالاخره باید نشون بدم جنوبی هستم

منم عاشق بستنی هستم حتما طرز تهیه اش رو بذارین، پیشاپیش متشکرم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهدی عرب عامری
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: الهه فرهادی نسب (1392/45/07 - 10:45):
...
قدم شما و تمام دوستان موجه بروی چشم ما با خانواده تشریف بیارین میریم خونه باغ اونجا همه جوره خوبه البته تو اون فصل خیلی سرده اونجا الان ما تابستونا که میریم شباش باید بخاری هیزمی بپا کرد چ برسه به اون ایام در کل ما در خدمتیم اگه بیاین ما رو خیلی خوشحال کردین
یاحق
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/22/31 - 19:22):
عکس های زیادی از جشنواره غذای مدرسه مون دارم. یادم باشه یه دیدن عکس های آرشیوم مهمانتون کنم
یه جا برای آلبوم عکس های غذاهامون بزارم خوبه؟باز تکراری نشه این خلاقیت:)




اتفاقا خیلی جالبه
مطمئن هستم با استقبال روبرو میشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)