پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: گالری
شرح پرسش: به سالن جشنواره تصویری غذا خوش آمدید . عکس های گالری شما باید شرایط ذیل را دارا باشد
1- از سیستم خودتان آپلود شود و برگرفته از سایت های دیگر نباشد.
2- تصویر شما می توان بدون شرح و یا همراه یک دستور پخت به نمایش گذارده شود.
اگه شرایط دیگری به ذهن دوستان آشپزباشی می رسد لطفا دریغ نفرمایند.:) درج بفرمایید .ضمیمه کنیم.
این هم اولین تصویر گالری:
بدون شرح
فایل مرتبط: 232406_20130523203908184tu9lw6274t.changeto(jpg) - پس از دانلود، پسوند فایل را تصحیح کنید
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: پنجشنبه، 02 خرداد 1392 - 19:39:08 تعداد بازدید: 707 تعداد پاسخ: 33
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مجتبی عباسی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با سلام خانم داوودزاده بسیار عالی بود لذت بردم صد چندان
ایشالا همیشه ذوقتون این چنین عالی باشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
کلیپ جشنواره تصویری غذااااااااااا
ببینید لطفا!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
232406_20130526230516048knwd0nmtz4.changeto(wmv)
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهدی عرب عامری
ی، 16/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/12/03 - 20:12):
نمیدونم ،شاید.....
منم چند تا تصویر سالاد دارم که چون توی wordگذاشتم،یه مقدار کیفیت شون کم شده .
خداییش این 1 قلمو دیگه بلد نیستم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام احتمال می دم محلول ژله تون غلظتش بالا باشه و وقتی سرد می شه بخش غلیظتر ته نشین می کنه و ته ظرف می چسبه .یه دفعه برای ژله من هم این اتفاق افتاد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
زیبا بود .ممنون.راستی من همیشه ژله هام پاره میشه...یه قسمتش به ظرف میچسبه و جدا نمیشه..شما چیکار میکنید؟؟؟؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
شرح و تفصیل این تصویر در حرف های خودمونی،آنجا بخوانید...
اینجا ببینید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
232406_201306172227522202601po8hpn.changeto(jpg)
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/32/05 - 12:32):
مثل اینکه من زودتر از شما رسیدم ..
پس عکس ماکارونی کووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

ایناش
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://www.irexpert.ir
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 12/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/06/05 - 16:06):
ممنوم .شما لطف دارید.طعم خاصی به دوغ میده یا شما بخاطر خاصیتش مصرف می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/50/05 - 15:50):
...

گذشته از خوشمزه بودن این ماست و دوغ مزه اش چندان تفاوتی نمی کند با ماست معمولی اما خواص زیادی دارد
جهت اطلاعات بیشتر به لینک مراجعه کنید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://keshawarzi.blogfa.com
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
س، 11/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/15/05 - 14:15):
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/19/05 - 13:19):
... ...

این قارچ کفیر چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
تاحالا نشنیده بودم!!!!!
از کجا تهییه ش میکنید و برای چی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قارچ کفیر: یک کلنی از قارج هایی است که در محیط مغزی شیر سبب تخمیر شیر می شود من این قارج رو از خواهرم گرفتم اون هم از دوستانش اگه تهران یا کرج بودید بخشی از اون رو با شما تقسیم می کردم. خوشبختانه به مرور تکثیر می شن و می شه بین دوستان توزیع کرد.اما جستجو کنید شاید در شهر شما هم یافت شد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 10/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
یه تصویر دیگه تازه و داغ
ته دیگ ماکارونی همراه ماست و خیار رژیمی و دوغ کفیر که خودم عمل آوردمش

@دستور ماست خیار رژیمی@
خیار درشت رنده شده 1 عدد+کدوی سبز رنده شده 1عدد+برگ شنبلیه تازه1 مشت +نمک+ماست چکیده 2فنجان یا ماست شیرینی 4 فنجان
مواد فوق را مخلوط کرده و نوش جان بفرمایید. مفید برای بیماران دیابتی

@دوغ کفیر@
جهت درست کردن دوغ و یا ماست کفیر بایستی کلونی ها ی قارچ کفیر را در اختیار داشته باشید. قارچ کفیر را درون شیشه ای تمیز و دهانه گشاد گذاشته و رویش شیر محلی جوشیده و سرد شده می ریزیم در آن را بسته به مدت 24 الی 48 ساعت در کابینت آشپزخانه بدور از نور ترحیجا درون کیسه پاکتی مشکی قرار می دهیم. سپس از صافی که روزنه های درشتی دارد ماست مذکور را صاف می کنیم تا کفیرها از ماست جدا شوند کمی با آب ولرم کفیر ها را شتشو داده مجدد پروسه را تکرار می کنیم . این یک همزیستی سلامت است قارچ های نازنین بعنوان مخمر برای شما ماست و دوغ فراهم می کنند و از شیر تغذیه کرده و زنده می مانند . نکته قابل توجه : هرگز کفیر ها را با فلزات تماس ندهید از زدن قاشق فلزی به آنها و یا قرار دادن آنها در ظرف فلزی شدید پرهیز کنید و بازه ی زمانی ذکر شده را رعایت کرده آنها را بدون شیر رها نکنید که باعث مرگشان خواهید شد . نشانه های مرگ قارچ اگر قارچ های شما پف کنند و ژله ای چسبناک از خود خارج کنند مرده اند آنها را از کلنی سالم با دست جدا کنید و دور بریزید. دوغ حاصل مصارف درمانی متعددی دارد ضمن اینکه در هضم غذا کمک کننده است. نوش جان و گوارای وجود سلامتتان!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
232406_20130526141954508pz829g7r1h.changeto(jpg)
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/27/15 - 17:27):
سلام
چند روز پیش برای اولین بار حلوای هویج درست کردم، شاید شما قبلا دیده باشید یا خورده باشید اما برای من تازگی داشت! :)
جاتون خالی خیلی هم خوشمزه شده بود!! ☺

چقدر با سلیقه تزیین شده به به!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مجتبی عباسی (1392/16/06 - 22:16):
با سلام خانم داوودزاده بسیار عالی بود لذت بردم صد چندان
ایشالا همیشه ذوقتون این چنین عالی باشه

ممنون همکار محترم. اومدم نقل قول بزنم اشتباهی بهتون امتیاز دادم .یادت باشه همیشه اینجوری ازم تعریف کنی:)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
ش، 08/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/19/05 - 13:19):
... ...

این قارچ کفیر چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
تاحالا نشنیده بودم!!!!!
از کجا تهییه ش میکنید و برای چی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 08/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/37/05 - 12:37):
نقل قول از: معصومه ارخ بروجنی (1392/32/05 - 12:32):
مثل اینکه من زودتر از شما رسیدم ..
پس عکس ماکارونی کووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

ایناش

دستور پختش تو غذای دانشجویی گذاشتم.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مریم رسایی (1392/20/05 - 16:20):
اینم یه صبحانه به سبک خودم واسه ی بچه ها

سلام مریم خانم.
لطفا روش تهییه ش رو بگذارید.....
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)