پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: چاشنی ها
شرح پرسش: سلام
سهم عمده لذت بخش بودن غذاها مدیون طعم دهنده ها و چاشنی هاییست که به آنها می افزاییم. اینجا محل درج افزودنی هاییست که بنا به ذائقه فردی ،قومی و نژادی به اغذیه و اشربه می افزاییم این تالار از تنوع سلیقه ی همه شما استقبال می کند.سرفصل هایی که به ذهنم می رسد را برایتان می نویسم تا باب این بحث باز شود.
-چاشنی ها ،سس ها و افزودنی ها به انواع سالادها
- طعم دهنده ها به انواع گوشت قبل و یا بعد از پخت گوشت

-...و در نهایت عناوین دیگر را شما چاشنی این بحث کنید.
با تشکر
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: چهارشنبه، 29 خرداد 1392 - 19:46:40 تعداد بازدید: 222 تعداد پاسخ: 8
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/49/31 - 22:49):
1-طرز تهیه «سکنجبین »را به شور می گذاریم
منتظر دستور تهیه شما می مانم:...!




من تا حالا درست نکرده بودم, (اعتراف کنم یکی دوبار بیشتر نخورده بودم) اولین بار با دستور الهام جان تو تایپیک نوشیدنی ها درست کردم خوب بود ولی مثل اونی که قبلا خورده بودم نشد
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
موارد استفاده:
از این چاشنی فوق العاده " سکنجبین "می توانید :
1-در فصل تابستان شربت تهیه کنید و از گرمازدگی رهایی یابید .
2-همراه کاهو مصرف کنید.
3- بعنوان چاشنی در خورش فسنجان، دلمه برگ مو و برگ کلم استفاده کنید.
4- یک خیار سالادی در آن رنده کرده و مانند فالوده نوش جان کنید.
..
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 12/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
1-طرز تهیه «سکنجبین »را به شور می گذاریم
منتظر دستور تهیه شما می مانم:...!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 10/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام
با رب انار همگی آشنایی دارید . کسی تا حالا رب انار خودش درست کرده ؟ چطوری درست کردید؟ لطفا توضیح بدید.
توجه: کپی پیست ،ممنوع!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 10/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام بر دوستان
اینبار قصد دارم دو چاشنی که ابداعیست معرفی کنم که در انواع سالاد ها و سوپ ها و برخی آش ها طعم دهنده و آشتهاآورنده خوبی می توانند باشند.
1-علاقه مندان به طعم سیرترشی می توانند با قرار دادن حبه ها یا قوزه های تمیز سیر در سرکه بدون نمک و افزودنی های دیگر و گذاشتن ظرف محتوای آن مقابل گرمای آفتاب تابستانی هر بار از عصاره و سرکه ی این معجون خوش طعم در تهیه سس های خانگی گوجه فرنگی و چاشنی های سالاد و سوپ و انواع آش استفاده بفرمایند.این عصاره خوش طعم اشتها را تحریک می کند .
2-فلفل های تند گاهی برای خوردن بدلیل تندی زیاد مضرند و ایجاد حساسیت می کنند . اگر فلفل تند در اختیار دارید آنها را پس از شستشو درسته داخل سرکه بخوابانید طعم تندی که به سرکه می دهند این عصاره را چاشنی خوبی برای انواع سالاد و خوراک ها و سوپ ها می سازد
مضافا اینکه مخلوط طعم دهنده 2 و 1 .مزه ای ایجاد می کند که فراموش نشدنیست. امتحان کنید . در استفاده از آنها افراط نکنید زیرا ممکن است به سوء هاضمه و ناراحتی ها ی گوارشی بیانجامد.
سرفراز و خرسند باشید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ج، 07/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/49/31 - 22:49):
1-طرز تهیه «سکنجبین »را به شور می گذاریم
منتظر دستور تهیه شما می مانم:...!

میخواهید بدانید چطور باید شربت سکنجبین درست کنید؟

مواد لازم :
شکر =۱ کیلوگرم
آب= ۲ لیوان
سرکه= ۱۰۰ گرم
نعناع تازه= ۱۵۰ گرم
طرزتهیه:
شکر را در آب حل می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد سپس نعنا را خوب و به دقت شسته (لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید) دسته می‌کنیم و در مخلوط در جال جوش قرار می‌دهیم تا عطر و طعم نعنا جذب شود سپس کم کم سرکه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم شربت غلیظ شود در پایان شربت را از صافی رد کنید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 05/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام امروز یه چاشنی یاد گرفتم که قبلا بلد نبودم .
@@مربای گوجه فرنگی (بهتره بگم سس کچاپ خانگی)@@
گوجه فرنگی ها روشسته و خرد می کنیم . ته ماهی تابه ای روغن زیتون می ریزیم گوجه های خرد شده رو در اون تفت ملایمی می دیم سپس کمی شکر و بعد از دقایقی سرکه بهش اضافه می کنیم . این سس که به روغن اومد وگوچه ها توش نرم شدند و غلطت پیدا کردند آماده است.
این سس به همراه غذاهای گوشتی: استیک و مرغ سوخاری لذیذ می شه. نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: نازنین فاطمه رستمی (1392/27/11 - 12:27):
بزخی از سبزی های خشک ...
مثلا من به بیشتر خورشام شمبلیه ی خوشک اضاف میکنم بخاطر عطر و طعمش ...
چون به سیر هم علاقه دارم برای طعم دادن به غذا از سیر یا پودرش هم استفاده میکنیم ...

خیلی خوبه مرسی از یادآوریش .
سبزی های معطر خشک شده ،می تواند در حکم ادویه هم استفاده شود.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)