پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: برند..!
شرح پرسش: در این بخش غذاهایی با دستورالعمل بکر و تازه و اصطلاحا اوریجینال به نام مبدع و مبتکر آن سند زده می شود:)))
دوستان هر گونه اعتراض و ایرادی به برند ثبت شده با ذکر دلایل متقن پذیرفتنی است و نام غذای مذکور از لیست برندها خارج می شود.
اولین برند:
آش قلیه (برند مرحومه صدیقه گزل آبادی، مادر مرحومم) طرز تهیه متعاقبا ثبت خواهد شد
دوستان اگر غذای مشابهی با این نام سراغ دارند قبل از ثبت برند ،لطفا مرقوم بفرمایند.
باتشکر
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 02 تیر 1392 - 00:44:58 تعداد بازدید: 217 تعداد پاسخ: 9
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

شهین داودزاده
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سید مسعود معین (1392/29/07 - 16:29):
...

خدا نکند این چه حرفیست سید مسعود خان ! غممان گذراست .. شادی همواره نصیبتان. مهربان برادرم!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

باران اسدی
ی، 16/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
روحشون شاد.منتظر طرز تهیه هستیم..
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

شهین داودزاده
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سید مسعود معین (1392/32/04 - 21:32):
bache haie gole gorooh har kas in matlab ro mikhoone
baraie roohe pake madare marhoomeie khanoome davood zade
agfe deletoon khast ie fateheh bekhoonid
besmellah
عواطف پاک شما قابل تقدیر است .ممنون از ابراز لطفتان.روح همه ی درگذشتگان شاد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

شهین داودزاده
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/32/04 - 23:32):
روح مادرتون شاد.
خوشحال میشیم طرز تهیه آش قلیه رو توضیح بدید.
ممنون عزیزم ! بزودی خواهم نوشت.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 12/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام بر دوستان خوش ذوق.از این به بعد دستورالعمل ها ی برندها به شیوه الگوریتم، مرحله به مرحله،نوشته می شود تا از توضیحات اضافی اجتناب شود.
@برند 1(مبدع :مرحومه حاجیه خانم صدیقه ی گزل آبادی)
آش قلیه
الف -دستورالعمل پخت قلیه
1- عدس ها را پاک کرده شسته و به مدت 3تا 4 ساعت در آب بخیسانید.
2-گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک تکه تکه کنید
2-پیاز درشت را نگینی خرد کنید
3-قدری روغن در قابلمه ریخته گوشت و پیاز را در آن تفت بدهید.
4- ادویه (پودرهای زرد چوبه ،فلفل سیاه،) به مخلوط 3 افزوده تفت مختصری بدهید.
5- در مخلوط 5 آب به میزان لازم اضافه کنید درب قابلمه را بگذارید تا گوشت آن نیم پز شود.
6- به محتوای قابلمه (5) عدس ها(1) را اضافه کنید بگذارید همراه هم خوب پخته مانند خورش جا بیافتد
7- نمک غذا را به میزان لازم اضاقه کنید
7-یک سیب زمینی درشت را پوست کنده تکه های چهارگوش کوچکی برش بزنید و در خوراک مرحله6 بیافزایید و حرات را ملایم کنید تا بپزد و سبب قوام قلیه شود.
قلیه را در ظرفی سرو کرده و روی آن را پودر دارچین بپاشید.

ب- دستورالعمل طبخ آش
1- آب را در قابلمه ای بزرگ جوش بیاورید.
2-رشته های آشی را بدون تکه کردن در آب درحال جوش بریزید(توجه : رشته ها اغلب حاوی نمک زیادی اند از افزودن نمک خودداری کنید)
3- پس از پخته شدن رشته ها ( مراقب باشید له نشود و خام هم برنداریدشان)آنها را آبکش کنید.
4-طرف گود بزرگی را ترجیجا شیشه ای یا لعابی قدری ماست شیرین بریزید و با قاشق هم بزنید تا ماست از حالت لخته خارج شده یکدست شود.
5-رشته ها را داغا داغ درون ماست ریخته و هم بزنید (مقدار ماست به اندازه ای باشد که رشته های پخته شده در آن غرق شود . ماست روی رشته ها را بگیرد)
6- در دیسی رشته ی آغشته به ماست را سرو کنید
7- دو الی 3 قاشق سوپخوری روغن مایع را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما دود نکند اجاق را خاموش کرده بلافاصله پودر زردچوبه( 1 قاشق غذاخوری سرصاف )به روغن بیافزایید.
8-روغن زردچوبه ای (7) را بر روی دیس حاوی آش آماده(6) بپاشید
طریقه ی تناول این آش مانند خوردن پلو خورش است.
ضمنا اگر برای همسایه هدیه می برید که این سنت پسندیده ایست .قلیه را روی آش تزیین شده به شکل تزیینی بریزید . دارچین روی قلیه حتما فراموش نشود.
نوش جانتان! گوارای وجود

و اما یک نکته خاطره انگیز :مادر مرحومم هنگام طبخ غذا وقتی مواد اولیه را به دیگ پخت می افزودند ،می فرمودند: "لذتش از بهشت ، برکتش از خدا!!!!!!!!"
نکته آخر فوت کوزه گری صاحب برند یادتان نرود:))
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 08/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: baran asadi (1392/07/06 - 08:07):
روحشون شاد.منتظر طرز تهیه هستیم..

متشکرم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ج، 07/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: فروه فضلی خانی (1392/06/06 - 18:06):
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/34/06 - 09:34):
... ...

سلام دست شما درد نکنه، اما دوتا سوال واسم پیش اومد:
اول اینکه این دوتا غذا از هم مجزان؟ مستقل از همن؟ یا اینکه بهم ربط دارن؟ متوجه نشدم!

دوم اینکه مرحومه گزل آبادی مادر خانم داودزاده بودن یا خانم شیروانی؟؟؟ نکنه هردو یک نفرید با دو پروفایل؟؟؟ یا شایدم خواهرید؟؟؟ نکنه از اون خواهرهایی هستید که بعد سالها همو پیدا کردید اونم تو این سایت؟؟؟ آخه پروفایلاتونم عین همه!!!

خلاصه اینکه من الان تبدیل شدم به ساعت شنی!!! :)) هنگم!! تا سناریوهای عجیب و غریب واسه این قضیه نساختم بهم بگید چجوریه که اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هرصورت حتی اگه یک نفر با دو پروفایلم باشید، باز هم واسه من عزیزید :)

سلام پاسخ سوال اولتون: من دستور آش قلیه رو نوشتم فروه جان . قلیه این آش جداگانه سرو می شه.اما مطمئنا خوردن آش بدون قلیه خوشمزه نیست. اما قلیه رو جدا هم می شه با نان بعنوان خوراک عدس حاوی گوشت مصرف کرد.
شهین داودازه ( متخلص به شبنم شیروانی)در دنیای مجازی خصوصا حوزه وبلاگ نویسی ادبیات و شعر "شبنم شیروانی "شناخته شده تره .
از ابراز لطفتون متشکرم خانمی!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
ج، 07/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/34/06 - 09:34):
... ...




امیدوا رم پروردگار متعال مادرتون رو قرین رحمت های نا متناهی و لایزال خود قرار دهد

و ممنون از شما بخاطر دقت و حوصلتون در آموزش این برند

تا حالا نشنیده بودم ولی خوسم اومد, در اولین فرصت آماده می کنم و واکنش اعضای خانواده رو براتون گزارش میدم.

دوستان لطفا برای شادی روح مادر خانم شیروانی عزیزمون قرائت فاتحه و صلوات رو فراموش نکنید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

باران اسدی
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
تشکرخانم داوود زاده
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)