پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: فلافل
شرح پرسش: باسلام اگه لطف کنید طریقه درست کردن فلافل را برام ارسال کنید ممنون میشم
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: پنجشنبه، 20 تیر 1392 - 22:46:11 تعداد بازدید: 425 تعداد پاسخ: 5
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
ش، 08/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: رضوان صالحی (1392/14/21 - 19:14):
فلافل عربی (خودم بیشتر از فلافل روتینی که معمولا درست می کنیم دوسش دارم)

نخود 250 گرم
باقلا سبز خام 250 گرم
جعفری و تره 100 گرم
یک عدد پیاز
نصف ق چ پودر زیره
نصف ق چ جوش شیرین
یک ق چ بیکینگ پودر
نصف ق چ فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه
2 ق غ آرد سفید
روغن مایع و نمک

نخود را از 24 ساعت قبل در آب میخیسانیم و در این مدت چند بار آب آن را عوض میکنیم. پس از 24 ساعت نخود را از آب در میاوریم و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ میکنیم تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید. نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه میکنیم و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم. پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه میداریم و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درمی آوریم و آن را در روغن فراوان سرخ میکنیم




فراموش کردم بگم این فلافل رو با سسی به اسم سس ارده سرو میشه، که به این شکل آماده میشه

1 ق غ ارده
1 ق غ ماست
نصف ق م آبلیمو
و تقریبا نصف ق چ نمک

مواد بالا رو باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مایع غلظی بدست بیاد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رویا پلخانی
ج، 07/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام . برای تهیه فلافل باید از 24 ساعت قبل تصمیم بگیرید یعنی از 24 ساعت قبل باید نخودها توی آب گذاشته بشن . بعد 3بار آنها را چرخ کنید این خیلی مهمه که با چرخ گوشت و 3بار انجام بشه همراه نخود 2 تا پیاز متوسط و 2 حبه سیر رو هم چرخ کنید . در آخر به موادتون نمک و زردچوبه و فلفل فراوان اضافه کنید . اگه براتون مقدور باشه میتونید از بیکینگ پودر مخصوص تهیه فلافل به اندازه خیلی کم و یا به جای اون از مقداری پودر نان خشک یا آرد سوخاری برای پوک شدنش استفاده کنید . در آخر موادتون رو در الب بریزید و توی روغن خیلی داغ سرخ کنید یا میتونید به اندازه یک گردو از موتد برداشته گرد کنید سپس کمی فشار بهش وارد کرده و پهنش کنید و در روغن سرخ کنید .
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 05/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
قلافل (به سبک خودم)
نخود را به مدت 24 ساعت بخیسانید و هر چند بار آبش را عوض کنید سپس در صافی ریخته با چرخ گوشت چرخ نموده ادویه های :پودری
زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز، آویشن و پودر سبزیجات معطر مانند شوید، شنبلیه وچنانچه مایل بودید یک ساقه پیازچه هم به هنگام چرخ کردن اضافه کنید. قدری نمک افزوده یک عدد تخم مرغ در آن هم زده و گلوله هایی اندازه گردو برداشته و در روغن سرخ کنید.این فلافل با سس گوجه فرنگی که خودم درست می کنم قابل خوردن است.
طرز تهیه سس خانگی گوچه فرنگی:
دو قاشق غذاخوری رب گوچه فرنگی یا عصاره گوچه تازه فاقد تخم . یک قاشق سرکه با طعم سیر + یک قاشق سرکه با طعم فلفل تند(( طرز تهیه این دو طعم دهنده ها در بخش چاشنی ها آورده شده.) یک قاشق مربا خوری عسل+ یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و کمی نمک.و آب (به میزانی که غلظت سس پس از چند جوش و قل زدن روی حرارت به میزان دلخواه بشود بطوری که از جا سسی بیرون بیاید . نه زقیق و نه غلیظ .)
نوش جان!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 03/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
فلافل عربی (خودم بیشتر از فلافل روتینی که معمولا درست می کنیم دوسش دارم)

نخود 250 گرم
باقلا سبز خام 250 گرم
جعفری و تره 100 گرم
یک عدد پیاز
نصف ق چ پودر زیره
نصف ق چ جوش شیرین
یک ق چ بیکینگ پودر
نصف ق چ فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه
2 ق غ آرد سفید
روغن مایع و نمک

نخود را از 24 ساعت قبل در آب میخیسانیم و در این مدت چند بار آب آن را عوض میکنیم. پس از 24 ساعت نخود را از آب در میاوریم و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ میکنیم تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید. نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه میکنیم و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم. پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه میداریم و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درمی آوریم و آن را در روغن فراوان سرخ میکنیم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

FaRiBa sAd mOsTaAr
چ، 05/07/96 - 10:57
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نخود 250 گرم
سیب زمینی بزرگ 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود بهتره حسابی خیس بخوره تا فلافل شما ترد بشه
بعد به همراه سیب زمینی 2 بار با چرخ گوشت رخ کنید/پیاز رو رنده کنید/نمک و فلفل و سایر موارد رو خوب مخلوط کنید/ به اندازه یک قاشق در ماهیتابه که روغن داغ در آن است ریخته و سرخ نمایید.
خیلی ساده.......... اگر نخود 24 ساعت قبل خیس بخوره فلافل هیچوقت سفت نمیشه و داخلش خام نمیشه
نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)