|
متن پاسخ:
نقل قول
|
راهنمای نویسندگان
پس از انتخاب قطعی مجله مورد نظر، قسمت راهنمای نویسندگان آن را با دقت بخوانید. در واقع مقاله شما باید در چارچوب مورد نظر آن مجله تنظیم شده باشد،
در غیر این صورت مقالهتان از جانب سردبیر برگشت داده خواهد شد یا در صورت پذیرش اولیه، مراحل بررسی طولانیتری را پشت سر خواهد گذاشت. هر چه بیشتر به این قسمت اهمیت دهید، سردبیر نسبت به مقاله شما دید مثبت تری پیدا میکند.
دستورالعمل کلی مجلات برای تنظیم مقالات تقریباً مشابه است. صفحه عنوان، چکیده، واژگان کلیدی، مقدمه، مواد و روشها، نتایج، بحث، نتیجهگیری و مراجع، بخشهایی هستند که حتماً باید وجود داشته باشند، اما اینکه آنها به دنبال هم آورده شوند یا هر یک در صفحات جداگانه ای قرار گیرند، فاصله بین خطوط چقدر باشد، از چه فونتی استفاده شود، حجم هر قسمت حداکثر چقدر باشد، مراجع با چه سبکی نوشته شوند و مطالبی از این دست، به چارچوب مورد نظر مجله بستگی دارد. اکثر مجلات ترجیح میدهند شکلها و جدولها در صفحاتی جداگانه درج شوند، نه لابهلای متن؛ بنابراین برای هر شکل یا جدول، صفحه ای مستقل اختصاص دهید.
نکته مهم آن است که هنگام اِعمال تغییرات مورد نظر مجله، مراقب باشید که مطلبی اشتباهاً پاک نشود.
روش ایدهآل آن است که همزمان با تألیف مقاله، یعنی از همان زمان که بررسی متون را انجام میدهید، مجله مورد نظرتان را انتخاب و با مطالعه راهنمای نویسندگان، شیوه نوشتن را به سبک مورد نظر آن مجله در آورید.
صفحه عنوان
از آنجا که مجلات مختلف دستورالعملهای گوناگونی برای تنظیم این قسمت در نظر می گیرند، در اینجا نیز باید به راهنمای نویسندگان مجله مراجعه کنید. به طور کلی صفحه عنوان، دربردارنده عنوان مقاله در بالا و اسامی نویسندگان در پایین می باشد. نام و نام خانوادگی کامل نویسندگان، بالاترین درجه علمی، سِمت (ها)، موقعیت آکادمیک، آدرس و نام گروه یا مؤسسه ای که پژوهش در آنجا انجام شده است باید ذکر گردد. قسمت پایین صفحه به مشخصات نویسنده مسئول مکاتبات، شامل نام و نام خانوادگی، درجه علمی، آدرس دقیق پستی، تلفن، فکس (با ذکر کد بین المللی کشور) و پست الکترونیک آکادمیک تعلق دارد.
آماده سازی قبل از ارسال
پس از انجام تغییرات، چندین نوبت دیگر مقاله را بخوانید و در صورت امکان، از همکاران با تجربه و مورد اعتمادتان بخواهید آن را مطالعه و نقایص احتمالی را برای شما مشخص کنند. تصمیمگیرنده نهایی شما هستید. بهتر است مقاله را به یک نفر که به زبان انگلیسی مسلطتر از شماست نیز بدهید. ساده نویسی، روانی مطلب و قابل فهم بودن آن اهمیت زیادی در جلب نظر مثبت سردبیر دارد. حتماً با فعال کردن گزینه کنترل املا و گرامر کلمات نرمافزار Word، غلطهای املایی و گرامری متن را برطرف نمایید. نهایتاً خودتان، املای تک تک کلمات را چک کنید، زیرا این نرم افزار قادر به شناسایی املای لغات و اصطلاحات تخصصی نمی باشد.
تهیه نامه همراه
نامه کوتاهی که در آن با مخاطب قرار دادن سردبیر، درخواست خود را برای بررسی وچاپ مقاله ارسالی مطرح میکنید، نامه همراه نام دارد. در واقع اولین چیزی که سردبیر پیش از رؤیت مقاله با آن مواجه خواهد شد، همین نامه است که اگر در بردارنده نکات لازم باشد، دیدگاه مثبتی نسبت به مقاله ارسالی در وی ایجاد خواهد کرد.
برخی مجلات در قسمت راهنمای نویسندگان، نکاتی را ذکر میکنند که رعایت آنها در نامه همراه الزامیست. برخی مجلات نیز فرم خاصی برای نامه همراه طراحی کردهاند که پس از ذخیره سازی آن از روی سایت مجله، صرفاً جاهای خالی آن را پر میکنید و میفرستید. اگر چنین چیزی وجود نداشت، به روشی استاندارد نامه را تنظیم کنید.
ارسال مقاله به مجله
اکنون آماده ارسال مقاله هستید. در حال حاضر اکثر مجلات، دریافت مقاله به طریق الکترونیک را ترجیح میدهند، زیرا این روش امنتر و سریعتر است. فایل مقاله را به فرمت Word یا PDF تهیه و از جدیدترین ویرایش آنها استفاده کنید. سپس فایل PDF را مجدداً با دقت بخوانید تا مطمئن شوید تمام حروف، اعداد و نمادها به درستی منعکس شدهاند. از نمادهای غیر استاندارد استفاده نکنید.
در سایت اینترنتی برخی مجلات معتبر، گزینهای وجود دارد که با کلیک کردن بر روی آن، وارد مراحل ارسال آنلاین مقاله میشوید. به این ترتیب که صفحات متعددی باز میشود و از شما میخواهد عنوان، اسامی نویسندگان، آدرس، تلفن، فکس، پست الکترونیک و متن اصلی مقاله را وارد کنید. در هر قسمت باید آنچه را که از شما خواسته شده است از روی متن مقاله کپی کنید و در کادر مربوطه قرار دهید.
مجلاتی که هنوز به سیستم ارسال آنلاین مقاله تجهیز نشده اند، از شما میخواهند مقالهتان را بر اساس دستورالعملی که در قسمت راهنمای نویسندگان ارائه شد
|
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
|
- - -
- - -
|
|
|
متن پاسخ:
نقل قول
|
مطالعه ای كه بر روی تعداد مشخصی از جمعیت صورت می گیرد كه در این صورت دقت داده های بدست آمده به مراتب بیشتر از زمانی است كه كل جامعه مطالعه شود .
تعاريف جامعه و نمونه آماري : جامعه آماري به مجموعه افراد، اشياء و يا به طور كلي پديده ها ي اطلاق مي شود كه محقق مي تواند نتيجه مطالعه خود را به كليه آنها تعميم دهد. جامعه آماري تحقيق با يك يا چند صفت مشترك شناسايي مي شود.
در بيشتر موارد به سبب حجم گسترده جامعه آماري، مراجعه به كليه آحاد جامعه و مطالعه تك تك آنها امكان پذير نيست. در اين صورت محقق ناگزير است كه بخشي از جامعه آماري را مورد مطالعه قرار داده و نتيجه بررسي را به تمامي جامعه آماري تعميم دهد. مراجعه به بخشي از جامعه آماري جهت شناسايي همه آن را روش نمونه گيري مي نامند.
انجام اين كار زماني امكان پذير است كه بخشي نمونه كليه صفات و ويژگي هاي جامعه آماري را دارا باشند و بتوان آن را نمايشگر جامعه محسوب داشت. پس نمونه آماري به بخشي از جامعه آماري اطلاق مي شود كه ويژگي ها و صفات جامعه آماري را در خود داشته باشد و محقق بتواند با مطالعه آن بخش، درباره جامعه آماري قضاوت كند. درعين حال نمونه آماري بايد قابل دسترسي بوده و امكان مطالعه آن توسط محقق فراهم باشد. به طوري كه ازتوضيح درباره نمونه آماري روشن مي شود و مي توان براي نمونه آماري از دو ويژگي عمده روايي و تناسب حجمي سخن گفت:
1-روايي نمونه آماري:
روايي نمونه آماري از آن است كه بتوانيم نمونه مورد مطالعه را از نظر همگوني با جامعه مورد مطالعه و دارا بودن ويژگي ها و صفات آن، بخشي از جامعه آماري تلقي كنيم.
2- تناسب حجمي نمونه آماري:
تناسب حجمي نمونه مورد مطالعه در آن است كه بخش مورد مطالعه حجم كافي و مناسب داشته باشد، به طوري كه از نظر كمي نيز بتوان آن را نمايشگري از جامعه آماري تلقي كرد و نتايج مطالعه را به جامعه تعميم داد.
كاري كه نمونهگيري به عنوان يك ابزار تحقيق ميكند، تسهيل كار تحقيق است هر چه تعداد افراد بيشتر باشد وقت و هزينه بسيار زيادي صرف ميشود و احتمال اشتباه زياد ميشود بنابراين بررسي از طريق نمونهگيري نسبت به بررسي از طريق سرشماري داراي مزاياي زير ميباشد: الف) هزينه آن كمتر است. ب) چون به تعداد كمتري مصاحبه كننده (آمارگير) احتياج است ميتوان آنها را در سطح بالاتري انتخاب نمود. پ) اين تعداد محدود را ميتوان بهتر آموزش داد. ت) در هر مصاحبه ميتوان وقت و دقت بيشتري صرف نمود. ث) در هر مصاحبه ميتوان تعداد بيشتري سؤال مطرح كرد. ج) كل زمان لازم براي انجام مصاحبه و محاسبه و تجزيه و تحليل ارقام كمتر است (مورگان، 1354: 2).
خطاي نمونهگيري: پارامتر ثابت است و آماره يك چيز متغيير است اساساً خطاي نمونهگيري يعني ميزان تفاوت با شكاف بين آماره و پارامتر است وقتي به وجود ميآيد كه آماره و پارامتر متفاوت است و تا حدودي اجتناب ناپذير است.
در هرتحقيقي دو نوع خطا وجود دارد. اولين خطا، خطاي نمونهگيري است. يعني خطايي كه در ذات فرايند نمونهگيري تصادفي است (خطاي سيستماتيك) نوع دوم خطا، خطاهاي غيرنمونهگيري است كه منشأ آنها هر عاملي ديگري غير از نمونهگيري ميتواند باشد.
سطح / فاصله اطمينان (برآورد فاصلهاي):
دو جز اصلي برآورد خطاي نمونهگيري عبارتند از سطح اطمينان و فاصله اطمينان. از آنجا كه نمونه ويژگيهاي جمعيت را به طور كامل منعكس نميكند (خطاي نمونهگيري)، نميتوان براي پي بردن به پارامتر جمعيت صرفاً به آمارة نمونه (كه برآورد نمونهاي ناميده ميشود) اكتفا كرد. بنابراين، براي تعيين صحت برآورد نمونهاي بايد معياري در دست داشته باشيم. براي اين منظور، دامنهاي را برآورد ميكنيم كه احتمال دارد پارامتر جمعيت در آن قرار گيرد به اين دامنه «فاصلة اطمينان» ميگوييم و ميزان اطميناني راكه ميانگين جمعيت آماري در دامنة فوق قرار ميگيرد «سطوح اطمينان» ميناميم.
به طور كلي نمونهها را ميتوان در دو مقولة وسيع احتمالي و غيراحتمالي جاي داد.نمونه گیری احتمالي هر يك از واحدهاي تشكيل دهندة جمعيت براي وارد شدن در نمونه ازيك احتمال معين، برابر يا نابرابر ولي نامساوي با صفر برخوردار است. انتخاب نمونة احتمالي به مدد عامل شانس انجام ميشود. اين عامل شانس است كه به جاي قضاوت و دانش محقق، معين ميكند كدام واحد بايد در نمونه وارد شود. بنابراين، اشتباهات در نمونههاي احتمالي عمدتاً از مقولة اشتباهات تصادفي است.
در نمونهگيري غيراحتمالي: به جاي تكيه بر عامل شانس، نمونه به مدد قضاوت انساني انتخاب ميشود. قضاوتي كه خود تحت تأثير معجوني از اصلاحات و علايق شكل ميگيرد بنابراين شانس وارد شدن، هر يك از واحدهاي جمعيت در نمونه، نامعين و نامعلوم است ،اشتبا
|
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
|
- - -
- - -
|
|
|
متن پاسخ:
نقل قول
|
با استعانت از درگاه خداوند متعال و تلاش های معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی، اولین همایش ملی تربیت بدنی و ورزش مدارس کشور را در 26 و 27 مهرماه ۱۳۹۴ برگزار می کند. هدف ازاین همایش، هماندیشی و همفکری متخصصین و محقیقن علوم ورزشی با رویکردی کاربردی و در حوزه تربیت بدنی مدارس است. بدون تردید، حضور اساتید، دانشجویان و علاقهمندان در این همایش، تاثیر زیادی در رشد و ارتقا علوم ورزشی در بین خانواده بزرگ تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور عزیزمان خواهد داشت.
اهداف همایش
ارتقاء سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه ای در حوزه علوم ورزشی و رشته های وابسته
توسعه ورزش دانش آموزی و ارتقاء مدیریت مدرسه در تربیت بدنی مدارس
توسعه و بهره گیری حداکثری از مشارکت های غیر دولتی در تربیت بدنی مدارس
بهینه سازی آموزش تربیت بدنی در مدارس کشور
تبادل آخرین دستاوردهای توسعه ای و کاربردی در حوزه ورزش دانش آموزی
شناسایی و معرفی استعدادهای بالقوه و برتر پژوهشی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی کشور
ارتقاء انگیزه های پژوهشی در بین معلمان تربیت بدنی کشور
ایجاد فضا برای نقد و بررسی علمی ورزش آموزشگاهی کشور
urmiaconf.ir
|
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
|
- - -
- - -
|
|
|
متن پاسخ:
نقل قول
|
پذیرش مقالات
با سلام
در صورت نیاز اطلاعات بیشتر با ایمیل در ارتباط باشید.
خدانگهدار
|
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
|
- - -
- - -
|
|
|