پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: مسابقه آشپزی.:چی بپزم؟!!!!!!
شرح پرسش: سلام دوستان کمی فراغت از تحصیل و کار ایجاد خلاقیت کرده . اومدم یه مسابقه برگزار کنیم
شرح مسابقه :
گاهی تو خونه خانمها از خودشون سوال می کنند .."چی بپزم؟"و این مسئله مشکلی بغرنج جلوه می کنه برای رفع این مشکل و ایجاد پویایی و شور و هیجان در گروه این مسابقه به شرح ذیل برگزار می گردد.
طراح مسابقه با ذکر عنوان یا شماره مسابقه به همراه ذکر مواد اولیه ی مورد نظرش که بعضا قابل دسترس برای خیلی از خونه ها باشه زنگ استارت مسابقه را خواهد زد. و شرکت کنندگاه هر یک غذای دست پخت خود را که می تواند ابداعی هم باشد با ذکر شماره مسابقه در اینجا ثبت می کنند . دیگر اعضا به او امتیازی حسب علاقه مندی خود و سلیقه آشپز اهدا خواهند کرد.بیشترین امتیاز آورنده برنده اعلام می شود .برای ایجاد نظم در مسابقه بهتر است هفته ای یک مسابقه برگزار گردد و پایان هفته اسامی آشپز برتر اعلام شود.
موافقید؟ اولین مسابقه را با اجازه ی دوستان خودم طرح کنم؟

@@مسابقه ی آشپزی شماره 1 ( چی بپزم ؟!)@@

روی میز کار آشپزخونه اینا رو دارم:. پیاز .کلم سفید. گوشت گوسفندی. عدس. روغن. آب و ادویه و نمک و قدری رب گوچه فرنگی .جالا باهاشون چــــــــــــی بپــــــــزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: چهارشنبه، 09 مرداد 1392 - 15:51:48 تعداد بازدید: 627 تعداد پاسخ: 31
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
یه نوع کوکو که با کدو و بامجون می پزم

کدو و بادمجود رو پوست گرفته رنده میکنم و با تخم مرغ مخلوط می کنم. بعد بهش نمک، ادویه، فلفل،‌ زرشک شسته شده، کمی گل بابونه که پودر شده و کمی ارد سبوس دار میزنم و حدود نیم ساعت میذارم خودشون رو بگیرن و بعد توی روغن سرخ می کنم (بهتره تو یه ماهیتابه ی دردار یکدست پهن کنید بعد که یه روش سرخ شد، به تعداد افراد تیکه کرده و بر گردونین و در ماهیتابه بذاریم تا بخار خوب مغز پخت شه و درصورت تمایل می تونین زرشک رو حذف کنید)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مسابقه شماره 2 "چی بپزم؟!"
مواد اولیه:نخود،چغندر قند،آرد، روغن، پیاز، ادویه،نمک،آب.سرکه.
شما بگید :با این اقلام چی بپرم؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: رضوان صالحی (1392/00/04 - 20:00):
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/19/04 - 19:19):
...



من از شما بخاطر این فوت کوزه گری متشکرم
تا حالا با اون آرد جلوی آب انداختنش می گرفتم ولی راهکار شما مطمئنا موثرتره.

سلامت باشید
یک نکته ای هم در باب کوکو بادمجان بگم مطمئنا خیلی ها اینو بلدند اما ذکرش خالی از اشکال نیست !
برای کوکو بادمجان همیشه بادمجانها رو که پوست و رنده شده بلافاصله بطوریکه سیاه نشه با مشت کردن آبگیری می کنم بعد بهشون تخم مرغ می زنم این سبب می شه که تلخی احتمالی و آب انداختن حتمی بادمجانها نگرانم نکنه و کوکو بادمجان یکی از لذیذترین کوکوهایی هست که دوست دارم.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
توی تاس کباب هم از کدو استفاده می کنم درصورت تمایل بگین ا دستور پخت بذارم.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اول از همه دلمه ی کدو

مواد لازم:
کدو
گوشت و سویای چرخ شده
پیاز
برنج
ل په
ترخون و مرزه خشک
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه
روغن

اول از همه پوست کدو رو کمی می خراشیم و از درازا نصف میکنیم و داخلش رو با قاشق خالی می کنیم و قسمت بیرونیش رو کمی سرخ می کنیم (به اندازه ای که کمی از اون حالت سفیدی دربیاد) و کنار میذاریم
سپس پیاز رو ریز خرد می کنیم، یکم تفت میدیم تا کمی سبک شود بعد کمی ادویه و زردچوبه اضافه می کنیم بعد گوشت و سویا رو درش تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده بعد فلفل ریز خرد شده و گوشتای داخلی کدو رو جدا کرده بودیم و لپه و برنج نیم پز رو بهش اضافه می کنیم یکم که باهم پختن سبزیجات خشک رو بهش اضافه می کنیم.
وقتی خوب پختن این مواد داخل کدوها میریزیم و نصفه های روی هم میذاریم و با خلال دندون تقریبا فکس می کنیم. کف یه قابلمه رو کمی روغن میریزیم و کاهو می چنیم و بعد کدوها رو داخلش قرار میدیم کمی آب و روغن (اگه کسی دوشت داشته باشه رب انار) میریزیم و میذاریم حدود نیم ساعت بخار پز بشه و بعد توی ظرف دلخواه می کشیم

تبصره اگه کسی گوشت دوست نداره فقط با سویا بپزه خیلی هم خوشمزه میشه و کاملا گیاهی و اگه از روغن کم استفاده بشه یه غذای سالم و در صورتی که ماست یا دوغ کنارش سرو بشه از تمامی گروه های غذایی هم بهره بردین.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با سلام پایان مسابقه این هقته اعلام می گردد
پاسخ مسابقه "چی بپزم ؟شماره 1 -خوراک کلم"می باشد:
طرز تهیه :
گوشت و پیاز را تکه کرده و در روغن تفت می دهیم ادویه را افزوده همراه کمی آب می گذاریم بپزد پس از کمی نیم پز شدن عدسی که قبلا پاک کرده ایم و در آب نم شده است به مخلوط افزوده می گذاریم عدس هم پخته شود. در پایان کلم را خرد کرده در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس به مخلوط گوشت و عدس اضافه نموده تا کاملا بپزد . با افزودن کمی رب تفت داده شده در روغن که باعث خوشرنگ شدن خوراک می شود پروسه طبخ خوراک پس از جا افتادن خوراک ( شبیه خورش ها )پایان می یابد این خوراک لذیذ را می توان با کمی آب لیمو تازه طعم دار کرد و با نان تناول نمود. نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: رضوان صالحی (1392/36/04 - 13:36):
یه نوع کوکو که با کدو و بامجون می پزم

کدو و بادمجود رو پوست گرفته رنده میکنم و با تخم مرغ مخلوط می کنم. بعد بهش نمک، ادویه، فلفل،‌ زرشک شسته شده، کمی گل بابونه که پودر شده و کمی ارد سبوس دار میزنم و حدود نیم ساعت میذارم خودشون رو بگیرن و بعد توی روغن سرخ می کنم (بهتره تو یه ماهیتابه ی دردار یکدست پهن کنید بعد که یه روش سرخ شد، به تعداد افراد تیکه کرده و بر گردونین و در ماهیتابه بذاریم تا بخار خوب مغز پخت شه و درصورت تمایل می تونین زرشک رو حذف کنید)

دست مریزاد به شما کدبانو صالحی!
یک نکته فوت کوزه گری برای کوکو کدو که طرز تهیه اش رو دادید بگم . کدو درصد زیادی آب داره و هنگام حرارت دادن آب می ندازه. بنابر این برای تهیه کوکو غالبا از قبل کدو سبز پوست کنده و رنده شده را داخل یک ماهی تابه که کمی چرب شده تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود پس از آن می گذاریم سرد شود و سپس ادویه و تخم مرغ ها و افزودنی های دیگر را به آن می زنیم و در روغن کم ،یکجا سرخ می کنیم
متشکرم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مسابقه ی شماره 3 "چی بپزم؟"
ایندفعه می خوام خوراک های متنوع کدو سبز رو به مسابقه بزارم . بقیه مواد خوراک پیشنهادی رو خودتون بیافزایید. منتظر پاسخ هاتون می مونم. متشکرم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: parisa soltani (1392/12/11 - 12:12):
خب یه خوراک عدس خوشمزه میتونیم درست کنیم.
عدس و گوشت را میپزیم. گوشت آب پز شده رو با پیاز تفت میدیم. کلم سفید یا بادمجون خرد شده هم تفت میدهیم با ادویه و نمک و یه کم رب تا طعم خوبی بگیره بعد مواد را با هم مخلوط میکنیم و یه کم آب اضافه میکنیم البته اگه آب گوشت یا عدس اضافه مونده استفده میکنیم که مواد غذاییش هم حفظ بشه. مواد مخلوط شده رو با گوشکوب له میکنیم، میتونید از مخلوط کن هم استفاده کنید البته اگه هیچ کدوم از اینا دردسترس نبود میتونید از لیوان جنس مرغوب هم واسه له کردن استفاده کنید(این روش خودمه تو خوابگاه).بعد ازاین مواد رو یه نیم ساعتی میزاریم رو اجاق تا جا بیفته . الان دیگه آماده شده. من خوراک عدس رو با کدو درست میکنم که بجای کدو اینجا بادمجون یا کلم سفید استفاده کردم که مطمئنم عالی میشه. امتحان کن ضرر نمیکنی والا بهتر از فست فود هست.

شرمنده من وقت ندارم که با جزئیات کامل بنویسم همه کدبانو هستین دیگه.....
خوب بود پریسا جان متشکرم.یک امتبار بهت داده شد برای اینکه از همه ی مواد استفاده کردی و دور ریز نداشتی .
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ش، 15/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: parisa soltani (1392/02/10 - 15:02):
سلام
من با این مواد خوراک کلم درست میکنم.
1.گوشت رو قلیه قلیه کرده2. پختن گوشت 3. کلم سفید هم خرد کرده4.با پیاز تفت داده.5 مواد را مخلوط میکنیم 6. با رب و ادویه و نمک هم سس درست میکنیم وروی مواد داخل قابلمه میریزیم تا نیم ساعت با شعله کم بپزه. الان غذا اماده ست وعدس هم اضافه اومد که تاحالا امتحان نکردم کاش بجای عدس برنج بود...

سلام مرسی از پاسخت پریسا جون!یه راهنمایی می کنم : فکرشو بکن اگه بجای کلم برگ ، بادمجون داشتی بازم عدسو اضافه میاوردی؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: رضوان صالحی (1392/33/05 - 17:33):
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/02/05 - 17:02):
[ ... ]




بازم ممنون, من کلا هرچیزی بادمجون داره خیلی دوست دارم
یه سوال: از چه ادویه هایی (منظورم طعم دهنده و هرچیزی که واسه عطر و بو استفاده میشه) واسه کوکو استفاده میکنید؟

راستش کوکو بادمجان تنها کوکویی هست که من ترحیجا بهش ادویه نمی زنم .به این ترتیب خوش طعم می شه
کوکو کدو رو فقط زردچوبه و فلفل سیاه می زنم .
کوکو سیزی رو هم ترحیجا بخاطر سبزی های معطر زیاد ادویه دارش نمی کنم اونو با پودر گردو و زرشک همراه می کنم
کوکو گوشت رو با پیاز فراوون و پودر فلفل سیاه . قرمز و زرد چوبه کم طعم می دم بهش یه وقتایی داخل گوشت چرخ کرده اگه پیاز ها ی نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده بریزید ترکیب خوش مزده ای می شه . اما الزاما کوکو گوشت رو با سماق بخورید یه نوع کباب کوبیده خونگی می شه .
به به!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ماست و کدو

اول کدو رو رنده می زنم و با ماست مخلوط می کنم و بهش پونه ی کوهی پودر شده و کمی نعنا و نمک و فلفل سیاه میزنم و میذارم تو یخچال تا خنک شه.

ماست و کدو رو اگه به عنوان دورچین کنار غذا بخواین استفاده کنید می تونین کمی پودر سیر هم بهش اضافه کنید و اگه بعنوان یه شام تابستونه ی رژیمی که همینطور عالیه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
چ، 12/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: parisa soltani (1392/53/25 - 10:53):
...

خانم سلطانی عزیز آبلیمو از اجزاء اصلی و مواد اولیه ضروری این خوراک بحساب نمیاد . بنا به ذائقه افزوده می شه .بدون آبلیمو هم خوشمزه است این خوراک .امتحان کنید!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رضوان صالحی
د، 10/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/02/05 - 17:02):
[ ... ]




بازم ممنون, من کلا هرچیزی بادمجون داره خیلی دوست دارم
یه سوال: از چه ادویه هایی (منظورم طعم دهنده و هرچیزی که واسه عطر و بو استفاده میشه) واسه کوکو استفاده میکنید؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

parisa soltani
د، 10/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خب یه خوراک عدس خوشمزه میتونیم درست کنیم.
عدس و گوشت را میپزیم. گوشت آب پز شده رو با پیاز تفت میدیم. کلم سفید یا بادمجون خرد شده هم تفت میدهیم با ادویه و نمک و یه کم رب تا طعم خوبی بگیره بعد مواد را با هم مخلوط میکنیم و یه کم آب اضافه میکنیم البته اگه آب گوشت یا عدس اضافه مونده استفده میکنیم که مواد غذاییش هم حفظ بشه. مواد مخلوط شده رو با گوشکوب له میکنیم، میتونید از مخلوط کن هم استفاده کنید البته اگه هیچ کدوم از اینا دردسترس نبود میتونید از لیوان جنس مرغوب هم واسه له کردن استفاده کنید(این روش خودمه تو خوابگاه).بعد ازاین مواد رو یه نیم ساعتی میزاریم رو اجاق تا جا بیفته . الان دیگه آماده شده. من خوراک عدس رو با کدو درست میکنم که بجای کدو اینجا بادمجون یا کلم سفید استفاده کردم که مطمئنم عالی میشه. امتحان کن ضرر نمیکنی والا بهتر از فست فود هست.

شرمنده من وقت ندارم که با جزئیات کامل بنویسم همه کدبانو هستین دیگه.....
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)