پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: غذای گیلانی
شرح پرسش: چه غذاهای گیلانی رو دوست دارید؟
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 12 آبان 1392 - 11:04:30 تعداد بازدید: 1372 تعداد پاسخ: 29
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
طرز تهيه كباب ترش

مواد لازم براي چهار الي پنج نفر :
1- يك كيلو گوشت گوساله كبابي (ترجيحا فيله كه چرب باشه، گوشتتان هم يكي دو روز توي يخچال بمونه تا خوشمزه تر و نرم تر بشه ، گوشت تازه خيلي سفته )
2- يك عدد پياز كوچك، ريز رنده شده .
3- يك عدد گوجه فرنگي كوچك ( اختياري)
4- يك قاشق غذا خوري رب انار ترش يا نصف ليوان انار ترش ساییده شده
5- گردوي ساييده شده دو قاشق غذا خوري پر .
6- نمك و فلفل به مقدار لازم .
7- يك قاشق غذا خوري پر مخلوطي از جعفري و چوچاغ خورد شده در صورت تمايل .
طرز تهيه:
اگر احساس كردين كه گوشتتون سفت هست يكساعت قبل از اينكه بخوابونين توي سس كباب ترش يك انجير نرسيده يا يكي دو ورق كيوي نرسيده و سفت پوره كنيد و با گوشت مخلوط كنيد تا گوشتتون نرم بشه. ابتدا گوشت را به صورت كبابي قطعه قطعه كرده ، سپس در ظرفي جدا گانه پياز و گوجه(گوجه نباشه هم اشكالي نداره ) را رنده كرده بعد گردو وانار و بقيه مواد بجز نمک را به آن ميافزاييم. آنگاه گوشت را به آن افزوده و خوب مخلوط ميكنيم و يك دقيقه با دست چنگ مي زنيم بعد در آن را مي بنديم وميگذاريم حداقل ۴ تا ۲۴ ساعت در يخچال بماند تا مزه دار شود. توجه داشته باشيد كه هرچه بيشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد.
قبل از سيخ زدن ميتونيد اگر دلتون خواست يكي دو قاشق روغن زيتون بي بو يا روغن مايع هم بريزيد توش و چنگ بزنيد تا مخلوط بشه اينجوري آب در گوشتتون حفظ ميشه و كبابتون خشك در نمياد. در آخر گوشت ها را به سيخ كشيده و در روي آتش منقل كباب كرده و در حين كباب كردن به اندازه كافي نمك بزنيد و آتش را باد نزنيد چون سس رويه كه گردويي هست زود ميسوزه و سياه ميشه و بايد اجازه بديد با آتش ملايم بپزه و هر از گاهي اينور اونور كنيد تا يكدست بپزه و فقط مواقعي كه احساس كرديد داره خاكستر روي زغال جمع ميشه قبلش ملايم باد بزنيد تا خاكستر نشينه كه شعله اتش خيلي هم كم نشه. در ضمن بعد از سيخ زدن گوشت ها سسي كه توي كاسه باقي مي مونه رو هم با دست جمع كنيد و روي گوشتهاي به سيخ كشيده شده بماليد كه هرچه پر سس تر خوشمزه تره ، فقط اون سمتي رو كه سسش بيشتر هست رو رو به بالا روي منقل بچينيد تا نريزه روي زغال ها و وقتي طرف پايين داره برشته ميشه اون سس هاي بالا يكمي خودشو ميگيره و ميچسبه به گوشتها اما باز هم كمي ميريزه رو منقل .پس از كباب كردن همونجوري داغ داغ توي بشقاب كشيده و با پلو و گوجه كبابي و مخلفات نوش جان فرماييد.

http://irc ook.blogfa.com
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://www.beytoote.com
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
كال كباب

مواد لازم: بادنجان درشت 4 عدد / آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار نیم فنجان / سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و چوچاق (شوشاق) ریز شده تازه یا خشك 1 قاشق غذاخورى / سیر نیم بوته / نمك و فلفل به اندازه كافى / مغز گردوى ساییده شده 75 گرم
طرز تهیه: بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید. بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.

http://www .tebyan.net
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://img1.tebyan.net
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
د، 17/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
باقلاقاتق
لوبیای مخصوص باقلاقاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم. زردچوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود. نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم‌مرغ را هم می‌زنیم و به خورش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم . یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم. اگر لوبیای باقلاقاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی‌شود. این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد.
http://www .hamshahrionline.ir
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
آش ترش گیلان (تورشه آش)

مواد لازم: نخود و لوبیا : 1 پیمانه (1 مشت!) / باقالی مازندرانی از پوست اول درآورده: 2 پیمانه (2 مشت!) / برنج: نصف پیمانه
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، کمی اسفناج و خالواش یا نعناع): 200 گرم / گوجه سبز ریز ترش:نیم کیلو / پیاز متوسط: 2 تا
سیر داغ، نعناع داغ: برای تزیین / نمک و فلفل
طرز پخت: همه حبوبات رو از شب قبل جداگانه خیس می کنیم.برنج رو چند ساعت قبل خیس می دیم.اگه باقالی تازه نداریم و از باقالی خشک استفاده می کنیم حتما یک یا 2 روز قبل خیس می کنیم. پیاز ها رو خلال و سرخ می کنیم.نخود و لوبیا و باقالی رو جداگانه می پزیم تا نیم پز بشن. بعد همه رو با دو سه قاشق پیاز داغ می ریزیم توی یه دیگ جادار و می گذاریم بازم با هم بپزن. برنج شسته شده رو هم اضافه می کنیم. نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تا بپزه.بعد سبزی خردشده رو هم توش می ریزیم.اگه خلیواش ندارین اشکال نداره اما خب عطر خیلی خوبی به آش میده . وقتی آش همه موادش پخت، گوجه سبزهای ریز و ترش رو توش می ریزیم. چند تا از گوجه ها رو وقتی نرم شدن برای تزیین برمی داریم. وقتی آلوچه ها پختن خوب هم می زنیم و با پشت قاشق له می کنیمشون تا ترشیش به آش نفوذ کنه. آش رو می چشیم و ادویه ها رو میزون می کنیم و وقتی خوب جا افتاد ....این آش رو با ماهی شور و ترب سفید و برگ ترب می خورن. این آش کشک نداره و می تونین با سیرداغ و نعناع داغ تزیین کنین.

http://han ichef.blogfa.com/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://hanichef.persiangig.com
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
گل در چمن

مواد لازم: باقالی رشتی یک لیوان، شوید یک سوم لیوان، سیر پنج حبه، روغن یک چهارم لیوان، تخم مرغ یک عدد، نمک یک قاشق مرباخوری ، زردچوبه دو قاشق چایخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه : اگر باقالای رشتی آماده و تازه و پوست کنده داشتید که خوش به حالتان وگرنه باید لوبیای کشاورزی را حدود بیست وچهار ساعت در آب خیس کرده پوستش را بکنید . سیر را له یا رنده ی ریز کرده با روغن داغ کنید فلفل و زردچوبه را ریخته سپس شوید و لوبیا را در آن تفت داده با دو لیوان ٱب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند. اگر آب زیاد و شوید کمتر بریزید شبیه باقالا قاتوق و آب کمتر شبیه گل در چمن می شود.نمک را اضافه کرده تخم مرغ را از کنار ظرف به آرامی به آن اضافه کرده تا سفت شود.بعضی هم تخم مرغ را کمی هم می زنند. وقتی تخم مرغ سفت شد غذا را در ظرف کشیده اگر هم نزده باشیم تخم مرغ را چهار قسمت کرده سرسفره می بریم.

http://moz hganamini.persianblog.ir/ (با تشکر از خانم زهرا معصومی- عضو گروه)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://upload7.ir
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اناربیج
رب انار و یا آلوچه و آبغوره و گردو ساییده شده رو در قابلمه بریزین و یک لیوان و نیم آب سرد بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین تا تمام مواد در آب حل بشن. در قابلمه رو بذارین ،شعله رو کمی زیاد کنین و به مدت 20 دقیقه بذارین بجوشه.تو این مدت هر از گاهی به غذا سر بزنین تا ته نگیره . حالا شعله رو کم کنین و بذارین آروم آروم گردو دم بیاد . دست کم این مرحله 3 ساعت وقت میگیره و تو این مدت باید مدام به غذا سر بزنین و هر وقت که لازم بود آب سرد به غذا اضافه کنین. طریقه اضافه کردن آب سرد به این صورته که اول تو لیوان کمی آب سرد بریزین و بعد کمی از آب رو تو دستتون ریخته و به کناره های خورش بپاشین. این کارو در چند مرحله انجام بدین و مقداری هم داخل خورش بزنین. یادتون باشه که یک دفعه کل آب سرد رو به خورش اضافه نکنین چون مغز گردو روغن پس نمیده و دست کم تو این 3 ساعت بارها و بارها باید به غذا آب سرد اضافه کنین. بعد از این مدت که گردو به اصطلاح دم اومد ، سبزی قورمه رو سرخ کنین و تو غذا بریزین. حالا تو این فاصله که گردو و سبزی قورمه دارن با هم جوش میخورن، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنین و به اندازه 2 تا 3 قاشق غذا خوری آب به مایه گوشت اضافه کنین و خوب ورز بدین. مایه کوفته رو باید حدود 5 تا 10 دقیقه ورز بدین و بذارین یه نیم ساعتی بمونه تا طعم پیاز به خرد گوشت بره. اگه آب تو مایه گوشت چرخ کرده نریزین وقتی که کوفته ها رو تو غذا ریختین حالت تیغ تیغی پیدا میکنه ولی با اضافه کردن آب ، سطح کوفته‌ها تو خورش کاملا" صاف و یکدست میشه. حالا به اندازه یه گردو از مایه گوشت چرخ کرده کوفته درست کنین. یادتون باشه که گوشت چرخ کرده کمی آب میره واسه همین اندازه های کوفته بعد از جوشیدن در غذا کمی کوچیک میشه. بعد زیر غذا رو زیاد کنین و وقتی که شروع به جوشیدن کرد کوفته ها رو بندازین تو خورش. اگه غذا در حال جوشیدن نباشه کوفته‌ها وا میرن. بعد از اینکه کوفته ها خودشونو گرفتن، زیر غذا رو کم کنین تا غذا جا بیفته. وقتی به مدت 2 یا 3 ساعت غذا جوش میخوره ، کمی رقیق میشه ولی نگران نباشین که غذاتون آبکی شده . اگه قبل از سرو کردن به مدت یک ربع زیر غذا رو خاموش کنین، غذا کمی خودشو میگیره و غلیظ میشه.
http://www .hamshahrionline.ir/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
زیتون پرورده
مواد لازم : زیتون سفت و تازه: یک کیلو، مغزگردو : ۲۰۰ گرم، سیر : یک ونیم بته، آب انار ترش: یک لیوان، سبزى تازه: نعناع، خلیواش، چوچاق : ۲۵۰ گرم، یا سبزى خشک : ۲ قاشق بزرگ، گلپر و فلفل : به اندازه کافى
طرز تهیه : زیتون را میشوریم و در صافى میگذاریم تا آب آن برود، بعد هسته آن را جدا می کنیم. مغزگردو را هم میسابیم یا چرخ می کنیم. سبزى را تمیز می کنیم و در ظرفى می سابیم یا با گردو چرخ می کنیم. سیر را می کوبیم له می کنیم. آنگاه زیتون و مغزگردو و سیر و سبزى را در یک طرف چینى گود می ریزیم با هم مخلوط مینمائیم و آب انار ترش را به زیتون پرورده اضافه میکنیم و فلفل و گلپر را به مقدار کافى می ریزیم. زیتون پرورده مثل ترشى با انواع ماهیها و انواع خورشها مثل باقلا قاتق و میرزا قاسمى و غیره مصرف می شود (اگر سبزیهاى مخصوص شمال مثل چوچاق و خلیواش در دسترس نباشد فقط از نعناع استفاده میکنیم).
Www.Karkan .Ir
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
پ، 13/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اشپل ماهي، منبعي سرشار از مواد مغذي
از آنجا كه غذاهاي دريايي كمتر در خطر مواد سمي و آلاينده هستند پزشكان مرتب ما را به مصرف غذاهاي دريايي براي 2 يا 3 وعده در هفته توصيه مي‌كنند. حتما تا به حال كلمه خاويار را شنيده‌ايد. خاويار همان تخم ماهي است كه از ماهي‌هاي خاوياري توليد مي‌شود، اما به دليل قيمت بالا كمتر در دسترس است. خوشبختانه از تخم ماهي‌هاي ديگر بخصوص تخم ماهي سفيد يا اشپل ماهي مي‌توانيد يك غذاي دريايي خوشمزه درست كنيد. اشپل ماهي يك لغت گيلكي است و به بخشي از ماهي اطلاق مي‌شود كه قبل از تخم‌ريزي ماهي آن را به صورت بهداشتي از شكم ماهي خارج كرده و در غذا مصرف مي‌كنند. اشپل ازجمله غذا‌هايي است كه ارزش غذايي بالايي دارد. معمولا در شمال كشور آن را با چلوكباب، زيتون پرورده، باقالي و مغز گردو مصرف مي‌كنند يا با آن كوكو تهيه مي‌كنند يا در پياز داغ فراوان سرخ مي‌كنند. اشپل هم مانند ماهي سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3، پروتئين، چربي، ويتامين B، A، D، E و املاح معدني يد و فسفر است؛ همچنين تخم ماهي مي‌تواند باعث تقويت سيستم ايمني، اعصاب و ساختمان بافت عصبي و عضلاني بدن شود. پس كساني كه بر اثر بيماري بدن آنها ضعيف شده مي‌توانند با مصرف آن نيروي از دست رفته را دوباره به دست بياورند. تخم ماهي به دليل داشتن اسيد‌هاي چرب اشباع نشده مي‌تواند از افسردگي، بيماري قلبي ـ عروقي و سكته مغزي جلوگيري كند. اشپل ماهي را به خاطر داشتن كالري زياد و مقوي بودن مي‌توان به عنوان يك وعده غذايي مصرف كرد. در اين صورت افراد چاق بايد در مصرف آن احتياط كنند.
مريم نوبخت - جام جم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
چ، 12/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
کویی تره

مواد لازم : کدو حلوایی: نصف عدد / سیر: سه حبه / گردو: 150 گرم
رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری / نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم
طرز تهیه : سیر را له و با روغن سرخ کنید. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.

http://www .hamshahrionline.ir/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://images.hamshahrionline.ir
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
پامادور خورش
این غذای ساده و آسون و خیلییییییی خوشمزه شمالی، محبوب همه گیلانی های عزیز …
گوجه های سفت رو واسه این خورش استفاده نکنین.. با گوجه های رسیده و خوشرنگ (ترجیحا محلی و نه گلخونه ای) درست کنین.پوست گوجه ها رو بگیرین و خردشون کنین. سیر خرد شده رو با نمک و زرچوبه توی روغن طلایی کنین. 2 قاشق از سیرها رو توی یه ظرف کنار بذارین و تخم مرغها رو توی بقیه سیرها بشکنین و هم بزنین تا مخلوط بشه و ببنده. حالا تخم مرغها رو هم بردارین و گوجه و اون سیری که کنار گذاشته بودین رو با هم برگردونین توی ظرف و نصف لیوان آب بریزین و درش رو بذارین تا گوجه ها خوب بپزه و له بشه . بعد از حدود یک ربع، نمک و فلفل بزنین و خوب هم بزنین.(حواستون که هست.قبلا به سیرها نمک زدینا. گفتم که گفته باشم!!!)..این غذا رو ما تند دوست داریم. پس از فلفل غافل نشین!! حواستون باشه که خشک نش . این خورش باید کمی آب داشته باشه. تخم مرغها رو هم توش بریزین و مخلوط کنین.
با کته و ماهی شور یا دودی و سبزی خوردن …به به…چه شود!

http://www .karkan.ir
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ش، 08/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اشپل کوکو
مواد لازم برای ۶ نفر : سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا): ۳۰۰ گرم، سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد، پیاز متوسط: ۱ عدد، تخم‌مرغ: ۵ عدد، سیر:۳ حبه، اشپل: ۳ عدد، نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه: سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می‌کنیم (می‌توانیم با میک‌سر همه را میکس کنیم). سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزیم.وقتی روغن داغ شد، مایه ی کوکو را داخل آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد.

منبع: Www.Karkan .Ir
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
ج، 07/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
گمج کباب

مواد لازم : گوشت تکه ای= نیم کیلو / پیاز =3 عدد / جعفری سائیده شده= نیم کیلو / انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= 1 لیوان / نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم
دستور تهیه:
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم ، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می کنیم . وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.

http://www .vibre.ir/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
پ، 06/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
باقلا فسنجان

مواد اولیه : لوبيا چيتي يك پيمانه / گردو 150 گرم / پياز داغ و رب گوجه فرنگی از هر کدام سه قاشق غذاخوري
رب انار دو قاشق غذاخوري / نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه: لوبياچيتي را يك روز قبل خيس كنيد. گردو را آسياب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگي و آب در قابلمه بريزيد. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنيد تا بجوشد بعد از نيم ساعت آب لوبياچيتي را گرفته به گردو اضافه كنيد تا بپزد در انتها پيازداغ را به مواد اضافه كنيد. غلظت غذا دلخواه مي‌‌باشد.

http://new s.wikipg.com/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
http://www.wikipg.com
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
شامی رودباری
گوشت چرخ کرده ران گوساله بدون چربی 400گرم. تخم مرغ دو عدد. پیاز متوسط یک عدد. روغن زیتون یک فنجان. رب گوجه یک قاشق غذا خوری. گوجه فرنگی متوسط 5 عدد. نمک یک قاشق چای خوری. گل پر یک قاشق چای خوری. ترخون یک قاشق چای خوری. مرزه یک قاشق چای خوری. پلنگ مشک یک قاشق چای خوری. ریحان یک قاشق چای خوری.
گوشت چرخ کرده و پیاز خرد شده و زردچوبه و نمک و فلفل را با یک سبزی بومی به نام "پلنگ مِشک" با هم مخلوط می کنند و در روغن زیتون با گرمای کم تفت می دهند. چون نقطه ی جوش روغن زیتون ژایین تر از روغن آفتابگردان است و اگر شعله زیاد باشد روغن زود بخار می شود. خلاصه برگ برنده ی این شامی همان سبزی محلی و روغن زیتونش است که آن را از "کتلت" های شهری متمایز می کند. بعد حرارت را کمی بالا آورده شامی کاملا سرخ شده را با گوجه ای که قبلا پوست کنده و خرد شده را با ربع گوجه به گوشت اضافه کرده بعد یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و بعد در ماهی تابه را گذاشته و حدود 25 دقیقه صبر می کنیم تا کاملا دم کشیده شود.
http://jub on.blogfa.com/
http://zey toonsara.mihanblog.com/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مسعود رمضان نژاد
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
میرزاقاسمی
یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای شهرهای شمالی ایران، میرزاقاسمی است که آن را هم می‌توان به صورت خوراک با نان مصرف کرد و هم به همراه برنج به عنوان خورش، ترکیبی لذیذ و دلچسب است. ابتدا بادمجان‌ها را داخل فر یا روی شعله آتش اجاق گاز یا منقل کبابی کنید؛ سپس پوست آنها را کنده و سرشان را جدا کنید. برای آنکه باقیمانده پوست که به سختی به گوشت بادمجان چسبیده است نیز کنده شود، بادمجان‌های کبابی شده را زیر شیر آب بشویید. پس از اینکه پوست بادمجان‌ها به خوبی کنده شد، آنها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با چاقو ساطوری کنید. حالا نوبت به پوست کندن سیرها می‌رسد؛ این کار را با چاقوی کوچک نوک‌تیز انجام دهید ولی برای راحت‌تر شدن کار، کافی است حبه‌های سیر را از هم جدا کرده و داخل کاسه‌ای حاوی آب سرد بریزید و یک تا 2 ساعت خیس کنید. بعد از گذشت این مدت، آنها را از آب بیرون آورده و پوستشان را به راحتی بکنید، سپس آنها را با چاقو، ریز خردکرده یا رنده کنید. البته بعضی‌ها سیرها را در هاون می‌کوبند. قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا جوش آید، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت درسته و با پوست داخل آب جوش بیندازید و پس از 3 دقیقه آبکشی کنید. به این ترتیب پوست گوجه‌فرنگی به آسانی کنده می‌شود. حالا گوشت گوجه‌فرنگی‌ها را ریز خرد کنید. در قابلمه دیگری مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس سیر رنده یا خرد شده را داخل روغن بریزید و مقداری حرارت دهید تا کمی سرخ شود. پس از آن، یک قاشق مرباخوری زردچوبه اضافه کرده و همراه با سیر کمی تفت دهید. حالا نوبت به گوجه‌فرنگی و بادمجان می‌رسد. پس از افزودن گوجه‌فرنگی و بادمجان‌، مقدار لازم نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا پخته شده و آب خود را از دست بدهد. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دیگری بشکنید و با قاشق سفیده و زرده را با هم مخلوط کنید. پس از اینکه مخلوط به روغن افتاد، تخم‌مرغ‌های مخلوط را روی مواد ریخته و در ظرف را بگذارید تا به اصطلاح بسته شوند؛ البته در این فاصله مواد را به همراه تخم‌مرغ هم بزنید. در ضمن در طول این مدت، حرارت اجاق گاز باید متوسط باشد. معمولا پس از گذشت مدت زمانی حدود 15 الی 20 دقیقه بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها غذا آماده است.بعضی‌ها تخم‌‌مرغ را به صورت جداگانه یا در گوشه‌ای از همان قابلمه سرخ کرده و سپس با مواد مخلوط می‌کنند. بعضی دیگر پس از کشیدن مخلوط بادمجان و گوجه‌فرنگی در ظرف موردنظر، تخم‌مرغ‌ها را در تابه دیگری به صورت نیمرو درآورده و به همان صورت، درسته روی مخلوط می‌ریزند.
http://www .hamshahrionline.ir/
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)