پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: غذای محلی
شرح پرسش: با عرض سلام خدمت همه دوستان
هرجایی یک غذای محلی داره.لطفا غذایی محلی تونو همراه با دستور پخت بنویسید.
با تشکر
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: شنبه، 28 دی 1392 - 17:47:11 تعداد بازدید: 142 تعداد پاسخ: 2
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

فاطمه کیانی
ش، 26/04/95 - 12:27
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
غوره مسما شمالی
مواد لازم :
غوره تازه 1 خوشه(200 گرم حدودا)
پیاز 1 عدد بزرگ
مرغ بسته به ذائقه تون سینه یا ران،ولی ران خوشمزه تر میشه
رب گوجه نصف ق غ
نمک و فلفل بمیزان لازم
زردچوبه و دارچین مقداری
طرز تهیه :
ابتدا مرغ رو با 1 لیوان آب بذارین بپزه،دانه های داخل غوره ها رو در میاریم،بعد پیازهارو خلالی خرد می کنیم،زردچوبه می ریزیم و سرخشون می کنیم تا طلایی بشه،بعد غوره رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگشون تغییر کنه و یه کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل و دارچین رو اضافه می کنیم،دارچین زیاد نریزین فقط اینقدری باشه که بهش عطر و طعم بده،حالا رب گوجه رو اضافه می کنیم،تفت میدیم تا رنگش در بیاد،حالا این موادمون رو می ریزیم داخل مرغی که گذاشته بودیم بپزه،با شعله ی ملایم میذاریم تا جا بیفته،نباید آب زیاد بریزین،چون این خورشت نباید زیاد آبدار باشه.اگر غذای ترش دوست دارین می تونین آبغوره هم اضافه کنین.
نوش جان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

فاطمه کیانی
ش، 26/04/95 - 12:22
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
كئي پته يا همون كدو پخته يكي از محبوب ترين دسر هاي شمالي هاس كه يه دسر زمستونيه...
قديميا اونو به عنوان صبحانه با شير ميخوردن.
توو شب يلدا به عنوان دسر بعد از شام خورده ميشه....

مواد لازم :
كدو حلوايي رسيده
كمي شكر ( اگه كدو شيرين و رسيده نيست )
دستور پخت:
كدو ها رو برش ميديم. تخم هاي توشو در مياريم.
كدو ها رو داخل قابلمه میچینیم. به اندازه يه استكان آب ميريزيم ( بسته به حجم كدو داره ) در پايان پخت نبايد آب داشته باشه پس كم كم آب بريزيد.وسطاي پخت يه مقدار شكر يكي دو قاشق کافيه اضافه ميكنيم البته اگه كدو ها خيلي نارنجي و رسيده نبودن. ميتونين با يه چاقو يه تيكشو امتحان كنين تا متوجه بشيد شيرين هست يا نه.
زمان پختش هم باز بستگي به رسيده بودن كدو داره معمولا 45 دقيقه.
آخراي پخت با يه چنگال مطمئن بشيد كه كدو ها نرم شدن. اما نبايد له بشه بعدش زیر شعله رو خاموش میکنیم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)