پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: چطور طعم و رنگ سبزیجات را به هنگام پخت حفظ کنیم؟
شرح پرسش: حفظ خواص غذایی سبزیجات پس از پخته شدن راه‌هایی دارد.
در اینجا به دو روش برای حفظ مواد غذایی، رنگ و طعم سبزیجات می‌پردازیم:
روش اول : جوشاندن
ابتدا سبزیجات را به مدت کم در آب جوش قرار می دهیم سپس آنها را از آب جوش درآورده و در آب یخ فرو می بریم. با این روش می توانیم مواد غذایی، رنگ و طعم سبزیجات را حفظ کنیم و اگر می خواهید آنها را گرم بخورید آن ها را روی اجاق گاز یا در مایکروفر قرار دهید.
شما میتوانید در آبی که در حال جوش است مقدار کمی جوش شیرین نیز بریزید.
روش دوم: بخار پزکردن
بخار پز کردن روش دیگری برای حفظ مواد مغذی سبزیجات است.
در این روش نیازی نیست از وسایل گرانقیمت استفاده کنید بلکه می توانید یک الک یا یک سبد فلزی تهیه کرده و آن را روی قابلمه آب جوش قرار دهید و تا حد مطلوبتان سبزی را بخار پز کنید.
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: فنی مهندسی > کشاورزی و صنایع غذایی زمان ثبت سوال: سه‏شنبه، 08 بهمن 1392 - 20:21:58 تعداد بازدید: 223 تعداد پاسخ: 4
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

ریما ارمانمهر
ی، 26/06/96 - 23:43
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام دوستان
ماهی تا چه مدتی می تونه تو فریز بمونه و قابل استفاده باشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

اسماعیل عروجی
س، 29/04/95 - 22:22
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: neda bahman (1392/03/11 - 20:03):
سلام مهندس عروجی.بالاخره استارت تاپیک رو زدید.خیلی وقته می خوام بیام تو این تالار تاپیک بذارم اما فرصت نشد.
tank u
با سلام خانم مهندس بهمن
خب یه نفر از یه جایی باید شروع کنه . من هم با بضاعت ناچیزم مطلع اولین تایپیک شدم .
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

neda bahman
س، 29/04/95 - 20:03
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام مهندس عروجی.بالاخره استارت تاپیک رو زدید.خیلی وقته می خوام بیام تو این تالار تاپیک بذارم اما فرصت نشد.
tank u
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سیدمسعود تقوی
د، 28/04/95 - 18:42
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
بابت مطلبتون ممنون جناب عروجی دوستان عزیزدر بحث شیمی طعم ورنگ و روشهای نوین سوالات خودتونو اعلام بفرمایید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)