پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: رنگ هاي طبيعي
شرح پرسش: چرا معمولا از رنگ هاي طبيعي در محصولات قنادي استفاده نميشه؟چرا استفاده از رنگ هاي سنتزي با وجود عوارضشون ممنوع نميشن؟
چون با توجه به اينكه زمان مصرف و محصولات قنادي كم هستش ميشه از رنگ هاي طبيعي استفاده كرد.
مثلا از زرد زعفران يا قرمز چغندر و ....
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: یکشنبه، 04 اسفند 1392 - 18:40:17 تعداد بازدید: 231 تعداد پاسخ: 5
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رزرو 59639
ج، 21/02/97 - 18:34
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: محدثه صدیقی (1395/52/30 - 14:52):
سلام دوستان ،اگر نمی شه از رنگ طبیعی استفاده کرد اگر شما رنگ خوراکی مجازی رو می شناسید معرفی کنید،چون تمامی رنگ هایی که ما استفاده کردیم دز مصرف در آن مهم بوده وباید با حضور و تشخیص مسئول فنی باشه که حضور این فرد به طور دائم امکان ندارد. با تشکر فراوان
عالی
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

محدثه صدیقی
پ، 30/10/95 - 14:52
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام دوستان ،اگر نمی شه از رنگ طبیعی استفاده کرد اگر شما رنگ خوراکی مجازی رو می شناسید معرفی کنید،چون تمامی رنگ هایی که ما استفاده کردیم دز مصرف در آن مهم بوده وباید با حضور و تشخیص مسئول فنی باشه که حضور این فرد به طور دائم امکان ندارد. با تشکر فراوان
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سیدمسعود تقوی
ی، 24/05/95 - 11:40
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
انشالله تا چند وقت دیگه مقاله ها م چاپ میشه حتما در اختیارتون میذارم ولی شما میفرمایید برای مصرف خانگی مناسبه باز هم من مخالف هستم چون جای بحث زیاد داره همون رنگی که در بستنی استفاده میشه هم دچار ایراداتی هستش .
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

ویدا خرمشاهی
ش، 23/05/95 - 18:20
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: سیدمسعود تقوی (1392/22/06 - 12:22):
با سلام دوست عزیز
رنگ های طبیعی شدت رنگ خیلی ضعبف دارند و اگر هم داشته باشند دارای پرت تکنیکی هستند وقتی شما یک ماده بیولوژیک را از یک کمپاند غذایی جدا میکنید دستخوش نوسانات میحیطی قرار میگیره تز ارشد بنده روی همین موضوع بوده روی رنگ ها کار کردم ما زمان مصرف مهم نیسنند شرایط پروسس برای ما مهم است .ودر این بحث توجیه اقتصادی مهم تر از سرطان و بیماری کودکان معصوم است .اگر بازهم مطلب خواستید اطلاع رسانی بفرمایید.

سلام ممنونم.
موضوع پايان نامه خودم هم در مورد استخراج رنگدانه انار البته از انار پوست سياه (بيشتر به منظور كاربرد دارويي) بوده.براي همين اين سوال در ذهنم ايجاد شد.چون رنگي كه استخراج ميشد هم غلظت و پايداري خوبي داشت(قرمز خيلي پر رنگ).البته اون يك مورد خاص بودش(انار پوست سياه).
فرمايش شما كاملا صحيح.ولي من به شخصه در مصارف خانگي استفاده كردم و نتيجه خوبي هم بدست آوردم.
حتي اگه ما كارشناسان صنايع غذايي با فرهنگ سازي و اطلاع رساني بتونيم حتي يك رنگ مصنوعي را با رنگ طبيعي جايگزين كنيم باز هم جاي بسي خوشحاليه.بخصوص رنگ هاي قرمز كه يكي از عوامل بيش فعالي در بچه هاست.كه در اين زمينه رنگ چغندر خوب جواب ميده.بخصوص در مواد غذايي سرد مثل بستني
الان توي بستني سالار(تمشك) اگه به مواد تشكيل دهنده اش دقت كنيد از رنگ طبيعي استفاده شده.
خوشحال ميشم نتيجه تحقيقات جنابعالي رو در اين زمينه مطالعه كنم.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سیدمسعود تقوی
ش، 23/05/95 - 12:22
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با سلام دوست عزیز
رنگ های طبیعی شدت رنگ خیلی ضعبف دارند و اگر هم داشته باشند دارای پرت تکنیکی هستند وقتی شما یک ماده بیولوژیک را از یک کمپاند غذایی جدا میکنید دستخوش نوسانات میحیطی قرار میگیره تز ارشد بنده روی همین موضوع بوده روی رنگ ها کار کردم ما زمان مصرف مهم نیسنند شرایط پروسس برای ما مهم است .ودر این بحث توجیه اقتصادی مهم تر از سرطان و بیماری کودکان معصوم است .اگر بازهم مطلب خواستید اطلاع رسانی بفرمایید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)