پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: استفاده از input hidden
شرح پرسش: سلام
میخواستم توی پروژم از <input type="hidden "> استفاده کنم
میخوام ببینم چطور میتونم
مثلا کاربر از یه صفحه مثلا اطلاعات کاربری خارج میشه بعد تو صفحه ای که ارسال میشه بنویسه شما از فلان صفحه خارج شده اید
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: شنبه، 10 اسفند 1392 - 23:45:36 تعداد بازدید: 133 تعداد پاسخ: 6
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

علیرضا صالحی
س، 09/06/95 - 23:54
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: متین بالاخانی (1392/45/19 - 14:45):
نقل قول از: ALIREZA SALEHI (1392/14/19 - 01:14):
نقل قول از: متین بالاخانی (1392/02/15 - 00:02):
... ...
این فایل دانلود نمیشه


فايل پيوست شده يك فايل متني است كه با كليك روي لينك آن يك صفحه باز ميشود كه نمونه صحيح نگارش آرايه $_SERVER با كليد دسترسي HTTP_REFERER در آن نمايش داده ميشود.
جهت ذخيره فايل روي لينك موجود در قسمت "فايل مرتبط" راست كليك كرده و گزينه "Save Link As..." را انتخاب كنيد.
ممنون
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سبحان بالاخانی
ج، 05/06/95 - 14:45
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: ALIREZA SALEHI (1392/14/19 - 01:14):
نقل قول از: متین بالاخانی (1392/02/15 - 00:02):
... ...
این فایل دانلود نمیشه


فايل پيوست شده يك فايل متني است كه با كليك روي لينك آن يك صفحه باز ميشود كه نمونه صحيح نگارش آرايه $_SERVER با كليد دسترسي HTTP_REFERER در آن نمايش داده ميشود.
جهت ذخيره فايل روي لينك موجود در قسمت "فايل مرتبط" راست كليك كرده و گزينه "Save Link As..." را انتخاب كنيد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

علیرضا صالحی
ج، 05/06/95 - 01:14
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: متین بالاخانی (1392/02/15 - 00:02):
... ...
این فایل دانلود نمیشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
2
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سبحان بالاخانی
د، 01/06/95 - 00:02
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
در اين روش معمولا input رو از نوع hidden ميكنند تا از ديد كاربر مخفي باشد و مقداري معادل لينك ، نام يا شناسه صفحه موردنظر را به آن ميدهند كه هنگام انتقال به صفحه اصلي اين مقدار را مثلا بصورت يك request ارسال كند.
روش فوق يك روش منسوخ شده هستش بدليل اينكه با ايجاد request هاي بيهوده باعث كاهش امنيت و كيفيت پروژه ميشود. در حال حاضر از روش هاي ديگري استفاده ميشود كه به طور مثال:

1- استفاده از session ها و تعريف متغيرهاي سراسري global var
2- استفاده از آرايه فوق سراسري $_SERVER در PHP با انديس http_referer به صورت $_SERVER['HTTP_REFERER']
اين انديس از آرايه $_SERVER نشاني صفحه اي را دربرميگيرد كه به صفحه درحال مشاهده يا اسكريپت درحال پردازش رجوع كرده است. به بياني ساده تر نشاني صفحه اي در خود دارد كه از آن صفحه به صفحه كنوني منتقل شده ايد. با يك برنامه نويسي ساده و ارائه ID هاي مشخص به صفحات خود ميتوانيد بدرستي در صفحه نخست متوجه شويد كه كاربر از كدام صفحه وبسايت يا به طور كلي از كدام وبسيات ديگر به صفحه اصلي سايت شما هدايت شده است.
نمونه صحيح نگارش اين آرايه در فايل متني پيوست شده به اين پاسخ آمده است.

هرگونه سوال يا ابهامي بود مجددا مطرح كنيد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
213425_20140306000154838j6m1a7a47z.txt
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

علیرضا صالحی
ی، 31/05/95 - 23:02
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
من داخل یک فیلم آموزشی دیدم که میخواست ببینه کاربر از کدوم صفحه ی سایت به صفحه ی اصلی اومده از یه <input type="hidden "> استفاده کرد که مثلا نشون بده شما در این مکان قرار داشتید مثلا از این ها
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سبحان بالاخانی
پ، 28/05/95 - 12:30
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
دقيقا متوجه منظورتون نشدم آقاي صالحي
دقيق تر و با جزئيات بيشتر مطرح بفرماييد
با تشكر
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)