پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: آش دوغ
شرح پرسش: میشه لطفا روش صحیح پخت آش دوغ رو بزارید.آیا توش گوشت ریخته میشه؟فوت کوزه گریش چیه؟
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: دوشنبه، 26 اسفند 1392 - 11:47:27 تعداد بازدید: 265 تعداد پاسخ: 5
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

sedigheh abedi
ج، 30/04/96 - 21:46
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
من به اش دوغ پیاز داغ هم میزنم، البته به جای آرد، تخم مرغ میزنن
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

سحر ابراهیمی
ج، 17/10/95 - 18:58
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اش دوغ ماها مث ابگوشته که به جای اب میایم جداگونه دوغو با یه قاشق ارد کمی نمک رو شعله کم بهم میزنیم وقتی رو شعلس اصلا چرخ زدنو فراموش نکنید بعد که دوغ جوش اومد اونو به نخودو لوبیا و گئوشت گوسفند چخته شده اضافه میکنیم یه رب میزاریم تا جا بیفته بعد نوش جان کنید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رقیه اقازاده
چ، 17/09/95 - 00:45
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
تو آش دوغ اردبیل اصلآ فلفل نمیریزن،اول یه دونه تخم مرغ با یه پیمانه برنج را داخل دوغ ریخته و می گذاریم رو گاز تا بجوشه موقع جوش اومدن سبزی مخصوص آش دوغ را ریخته بعدش نخود پخته رو میریزیم میزاریم یه ربع 20 دقیقه بجوشه بعدش آش آماده است،میتونی گوشت چرخ کرده رو قلقلی بکنی بریزی تو آش، نعنا داغ هم برای تزیین آش هستش
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهشید محبی
ش، 13/06/95 - 19:35
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سایت خانوم گل برو
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

bahare bahrekazemi
ش، 13/06/95 - 10:34
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام آش دوغ چند مدل داره معرف ترينش آش دوغ اردبيله (بعد از پخت نخود داخلش دوغ محلي ميريزيم ، يك پيمانه برنج ، سبزي آش يا سبزي محلي ، نمك فلفل، ارد را در آب حل مي كنيم ميريزيم صبر ميكنيم تا جا بيافته ، نعنا را تف داده روش تزيين مي كنيم. ) اون آشي كه داخلش گوشته يا شعله قلمكاره يا آش فاطمه زهراست . آش دوغ قزويني ها هم تقريبا مثل اردبيلي هاست فقط داخلش همه نوع حبوبات مي ريزند.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)