پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: کیک آلبالو
شرح پرسش: آلبالو بدون هسته 1پیمانه
آرد 2پیمانه
روغن نصف پ
ماست نصف پ
شکر 1 پ
تخم مرغ 3عدد
وانیل 1 ق چ
بکینگ پودر 1 ق غ
اول تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب میزنیم تا حجمش زیاد شود.بعد روغن و ماست رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم و سپس ارد را که با بکینگ پودر سه بار الک کردیم کم کم اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط میکنیم .قالب مورد نظر رو چرب کرده(من کف قالب کاغذ روغنی انداختم)بعد کمی از مواد رو ریخته و روش آلبالو و (اگه دوست داشنتین کمی گردو میریزیم) و دوباره روی آلبالو ها رو مواد میریزیم و در فر رو که از قبل با دمای 180 روشن کردیم به مدت 35 دقیقه میزاریم.پس از پخت از قالب در اورده و روی توری میزاریم تا خنک شه.(ایم مقدار مواد اندازه یه پیتزا خوری بزرگ و یه مرغ خوری کیک شد.)
×××امیدوارم این کیک و درست کنید و از خوردنش لذت ببرید××××
فایل مرتبط: 293706_20140702141347916k6r176cebz.changeto(jpg) - پس از دانلود، پسوند فایل را تصحیح کنید
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: چهارشنبه، 11 تیر 1393 - 14:13:48 تعداد بازدید: 209 تعداد پاسخ: 5
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
ی، 29/12/95 - 14:32
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: mahtab majdabad (1393/21/08 - 13:21):
سوال دوم این که ایا باید تخم مرغ را با زده هم بزنیم؟؟؟ به چه اندازه باید هم بزنیم؟؟
تازمانی که کف کنه و بالا بیاد؟؟؟
ارد مخصوص شیرینی پزی و تخم مرغ با زرده اش را با وانیل و شکر کمی با همزن زده تا مخلوط شود و کرم رنگ شود عزیزم.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

zeinab aryaei
ش، 28/12/95 - 13:21
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سوال دوم این که ایا باید تخم مرغ را با زده هم بزنیم؟؟؟ به چه اندازه باید هم بزنیم؟؟
تازمانی که کف کنه و بالا بیاد؟؟؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

zeinab aryaei
ش، 28/12/95 - 13:20
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
استاد عزیز چه اردی باید بریزیم؟؟؟؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
س، 07/10/95 - 14:42
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خواهش میکنم عزیزمممممم.منم عین خودت عاشققق کیک و شیرینی ام.:)))
درست کن عکسشو بزار ببینیم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]


د، 06/10/95 - 16:42
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
عاااااااالی بود میسی . من دیونه ی البالو ام
کیک هم خوراکمه
کاملا مشخص شد که شکمو ام ؟ یا بازم بگم ؟ D:
رفتم تو نخش . حتما درست میکنم . درست کردم اگ شکم محترم اجازه داد یادم بمونه عکس میگیرم نشون میدم استاد (;
میسی میسی
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)