پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
 


 
     
   
عنوان پرسش: تجربه های ژله ای (;
شرح پرسش: سلام به روی ماهتون .
خوبین ؟ خسته نباشین
از اونجای یکه بحث ژله خیلی زیاده و تجربیات ضمنش زیاد تر . به نظرم اومد که لازمه یک تاپیک جدا داشته باشه برای خودش
خب ژله خوراش و سر اشپز های عزیز تجربیات خودتون رو درمورد ژله و ژله درست کردن هرچی که هست حتی مارک ها و طعم ها اینجا به اشتراک بذارین تا همه ازش استفاده کنیم . اگر عکس هم دارین خب خیلی بهتره که عکساتون رو هم بذارید .
هزار هزار تا ممنون
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: پنجشنبه، 19 تیر 1393 - 16:30:13 تعداد بازدید: 488 تعداد پاسخ: 19
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رزرو 174328
چ، 10/08/96 - 13:37
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ژله رنگین کمانی من
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
174328_2015051613372500714v70k01r9.changeto(jpg)
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

رزرو 174328
چ، 10/08/96 - 13:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ژله جادویی من
:-)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
174328_20150516133657894ym5d7cxgks.changeto(jpg)
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

FaRiBa sAd mOsTaAr
ج، 05/08/96 - 21:27
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
ژله رنگین کمان من :)))
مزه هاش ترش و عالی بود... :)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
328019_201505112127339565g103ajxtu.changeto(jpg)
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه بروجنی
ی، 23/07/96 - 16:04
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: FaRiBa SaBeRi (1394/53/22 - 10:53):
برای اینکه ژله هاتون درست برگرده قالب ژله رو بشویید و در فریزر بذارید و مایه ژله خنک شده رو بریزید داخلش
سالم برمیگرده


:)

با سشوار هم میشه،به پشت ظرف بگیرید،یه کم آب میشه ولی سالم بیرون میاد...
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

FaRiBa sAd mOsTaAr
چ، 05/07/96 - 10:53
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
برای اینکه ژله هاتون درست برگرده قالب ژله رو بشویید و در فریزر بذارید و مایه ژله خنک شده رو بریزید داخلش
سالم برمیگرده
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

لیلی کرمی
ش، 05/01/96 - 11:04
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مخترع شوید مشاوره و ثبت اختراع بنام متقاضی تضمینی قانونی و عضویت در انجمن مخترعین09382632553 با مهندس جماعت دارای دهها اختراع عضو بنیاد نخبگان کشورwww.ekhter a2006.blogfa.com
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
ش، 18/10/95 - 18:35
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه یعقوبی (1393/33/30 - 12:33):
...
بله چرا که نه.سلبقه ای اما من با خامه و رنگای ظبیعی که دست میکنم(زغغران و شاتوت و اب لبو)راحت تر میتونم کار کنم!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
ش، 18/10/95 - 18:08
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: شهره سیرجانی (1393/17/30 - 17:17):
...
حالا من همیشه روی بخار میزارم و کمی اب میشه.اگر ظرفت کمی چرب شده باشه و وقتی روی بخاره تکونش بدی(یعنی مثلا یکم سمت راست ظرف بگیری و بلند کنی میبینی داره جدا میشه و با بقیه سمتها هم همین کارو کن..)ولی ازش نباید غافل شی بالا سرش وایسا تا وقتی دیدی همه جاش کنده شده برگردونش) اصلا هم نترس عزیزم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]


ج، 17/10/95 - 17:17
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: حدیثه معدنی (1393/49/29 - 14:49):
نقل قول از: شهره سیرجانی (1393/19/29 - 12:19):
اره اگ کسی میدونه کمک کنه خواهشا .
بچهها من ژله هامو نمیتونن برگردون توی یک ظرف دیگه میشکنن یا وقتی برمیگردن باز میشن با این که کامل بشته . منظورم از نظر این که ارتفاعش کم میشه و پهن میشه . چیکار باید بکنم؟ ایا باید ورقه ژلاتین به پور ژله ام اضافه کنم؟
شهره جون قبل از اینکه ژلرو بریزی توی ظرف با روغن (با قلمو) کمی چرب کن و قبل از برگردوندن ژله رو روی کتری(بخار اب)بزار و هی ظرف رو تکون بده ببین همه قسمتاش جدا شده یا نه بعد برش گردون.من ژله هامو اینطوری برمیگردونم خیلی راحته
(راستش هر دفعه اندازه ی2 قاشق ژلم اب میشه اما سالم برمیگرده)

ممنونم ابجی ... من خودم ژله رو توی ظرف اب گرم میذارم و سریع بر میدارم که زیاد اب نشه . با بخار راستش میترسم . خیلی اب میشه اینجوری ... من فرز نیستم که سریع بتونم جمع و جورش کنم :(
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه یعقوبی
ج، 17/10/95 - 12:33
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: حدیثه معدنی (1393/58/29 - 14:58):
نقل قول از: معصومه یعقوبی (1393/04/29 - 12:04):
سلام دوستای عزیز من تجربه آشپزی زیادی ندارم میشه اینم بگین ژله تزریقی چطور درست میشه
برای ژله تزریقی اول الوئه ورا رو طبق دستور روی جلد درس میکنیم و بعد خامه رو با زعفران یا شاتوت رنگ میدیم بهش یا از دنت زعفرانی و توت فرنگیاستفاده میکنیم.بعد از اینکه ژله سفت شد بعداز 4 ساعت سرنگ رو پرمیکنیم و تزریق میکنیم.توی ذهنتون یه گل رو تجسم کنید و طرح گل رو بزنید.

ممنون ازت جوابت حدیثه جون ،مسلما با طعم های دیگه دنت هم میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
پ، 16/10/95 - 14:58
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: معصومه یعقوبی (1393/04/29 - 12:04):
سلام دوستای عزیز من تجربه آشپزی زیادی ندارم میشه اینم بگین ژله تزریقی چطور درست میشه
برای ژله تزریقی اول الوئه ورا رو طبق دستور روی جلد درس میکنیم و بعد خامه رو با زعفران یا شاتوت رنگ میدیم بهش یا از دنت زعفرانی و توت فرنگیاستفاده میکنیم.بعد از اینکه ژله سفت شد بعداز 4 ساعت سرنگ رو پرمیکنیم و تزریق میکنیم.توی ذهنتون یه گل رو تجسم کنید و طرح گل رو بزنید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حدیثه معدنی
پ، 16/10/95 - 14:49
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: شهره سیرجانی (1393/19/29 - 12:19):
اره اگ کسی میدونه کمک کنه خواهشا .
بچهها من ژله هامو نمیتونن برگردون توی یک ظرف دیگه میشکنن یا وقتی برمیگردن باز میشن با این که کامل بشته . منظورم از نظر این که ارتفاعش کم میشه و پهن میشه . چیکار باید بکنم؟ ایا باید ورقه ژلاتین به پور ژله ام اضافه کنم؟
شهره جون قبل از اینکه ژلرو بریزی توی ظرف با روغن (با قلمو) کمی چرب کن و قبل از برگردوندن ژله رو روی کتری(بخار اب)بزار و هی ظرف رو تکون بده ببین همه قسمتاش جدا شده یا نه بعد برش گردون.من ژله هامو اینطوری برمیگردونم خیلی راحته
(راستش هر دفعه اندازه ی2 قاشق ژلم اب میشه اما سالم برمیگرده)
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]


پ، 16/10/95 - 12:19
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
اره اگ کسی میدونه کمک کنه خواهشا .
بچهها من ژله هامو نمیتونن برگردون توی یک ظرف دیگه میشکنن یا وقتی برمیگردن باز میشن با این که کامل بشته . منظورم از نظر این که ارتفاعش کم میشه و پهن میشه . چیکار باید بکنم؟ ایا باید ورقه ژلاتین به پور ژله ام اضافه کنم؟
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

معصومه یعقوبی
پ، 16/10/95 - 12:04
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام دوستای عزیز من تجربه آشپزی زیادی ندارم میشه اینم بگین ژله تزریقی چطور درست میشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]


ی، 12/10/95 - 13:34
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مهسا علیدوستی (1393/04/25 - 13:04):
تجربه ای که در مورد درست کردن ژله خیلی کاربردی هست و وقتی متوجه اش شدم خیلی بکارم اومد، این که وقتی ژله رو می خواید که برش بزنید یا قالب بزنید اول قالب یا چاقوی برش رو توی آب بزنید بعد باهاش قالب بزنید اینجوری ژله تون به راحتی برش یا قالب می خوره و کارتون سریع تر پیش میره.

کاملا موافقم . چون این کار باعث میشه ژله خوشکلمون خرد نشه و نشکنه .
وقتی هم که میخواهیم ژله ای که بستیم رو از ظرف بیاریم بیرون اول باید دور تا دورش رو که به ظرف چسبیده با کارد خیس شده با اب سرد جدا کنیم که دورش ازاد بشه و بعد ظرف بذاریم توی یک ظرف اب گرم و خیلی سریع برداریم و برگردونیم توی ظرف سرومون .
***از کارد یا چاقومون هم نباید اب چیکه کنه اگ اب از کارد چکه کنه باعث سریع تر اب شدن ژله میشه
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)