پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: آشنایی با رنگهای خوراکی طبیعی …
شرح پرسش: آشنایی با رنگهای خوراکی طبیعی …

رنگ های خوراکی طبیعی از عصاره های طبیعی گیاهی، حیوانی و یا معدنی استخراج و تولید می شوند.

این گروه به دلیل ایمن بودن، بهترین گزینه برای مصرف در صنایع غذایی هستند.

ویژگی های رنگ خوراکی طبیعی
طبیعی و ایمن برای مصرف کننده
افزایش جذابیت محصولات غذایی
بازگرداندن رنگ اصلی به محصولاتی که در پروسه تولید رنگ خود از دست داده اند
یکنواخت و یکسان کردن رنگ محصولات در تولید
خواص رنگ های خوراکی

1- برگرداندن رنگ اصلی و ظاهر غذاها نظیر سبزیجات ، میوه های کنسرو شده و … که رنگ طبیعی آنها بر اثر پروسس حرارتی تغییر می نمایند

2-اطمینان از یکنواختی رنگ میوه ها طی پروسس بدلیل تغییرات طبیعی در شدت رنگ آنها که در زمانهای مختلف فصول سالها حاصل می شود

3-تقویت رنگ مواد غذایی حاوی اسانس نظیر ماستهای میوه ای ، سس ها و نوشابه ها و محصولات قنادی

4-کمک به محافظت اسانس و ویتامین های حساس به نور طی مدت نگداری تا فروش محصول

5-ایجاد ظاهر خوب و جذاب برای مواد غذایی

6-رنگ بعنوان شاخص ظاهری کیفیت مواد غذایی
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: http://www.freerco.com
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 13:29:19 تعداد بازدید: 18 تعداد پاسخ: 0
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 

 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)