پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: 10 خوراکی لازم برای تمام خانم ها
شرح پرسش: بدن زنان به دلیل فعالیت های هورومونی متفاوتی که از مردها دارد و همین طور ضعیف تر بودن بدنشان نسبت به جنس مخالف ، باید یک سری از مواد غذایی را در تغذیه خود قرار دهند .



سیر :
سیر دارای فوایدی مانند : ضد باکتری، ضد انعقاد خون ، کاهش فشار خون و مشکلات عروقی – همین طور پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش و بیماری های قلبی و عروقی


پیاز :
پیاز حاوی مواد معدنی و همین طور از بین برنده باکتری و ویروس های بدن زنان است .


مرکبات :
مرکبات حاوی انتی اکسیدان هستند .
آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که باعث محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از مولکول‌هایی به نام رادیکال‌های آزاد می‌شوند
که در مرکباتی مانند : فلفل قرمز و سبز ، پرتقال ، لیمو ترش ، گریپ فوروت و ...


زردآلو :
زردآلو حاوی آنتی اکسیدان ، ویتامین آ ، سی است و همین طور دارای مقدار قابل توجهی از پتاسیم نیز هستند .


سیب :
سیب سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر است ، فشار خون را تنظیم می کند، برای دندان های بسیار موثر است زیرا خانم ها در برحه ای از زمان به دلیل بارداری و همین طور دوران شیردهی دچار سستی در دندان هایشان می شوند .


شاتوت :
شاتوت حاوی آهن و کلیسم است . معمولا تمام خانم ها با مشکلات آهن خونی روبرو هستند و اکثرا کمبود آهن در کم خونی ها دیده می شود .


قارچ :
قارچ ها حاوی ویتامین ب ، مینرال هستند . مینرال برای بدن زنان بسیار لازم و ضروری است .


غلات

سبزی های تازه با رنگ های سبز تیره و سبز روشن


پیازچه موجود در سبزی خوردن :
قسمت سفید و سبز سر پیازچه ، حاوی فیبر و ویتامین هستند .
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: دوشنبه، 31 مرداد 1390 - 17:53:07 تعداد بازدید: 615 تعداد پاسخ: 9
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
چ، 18/02/98 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
یک متخصص تغذیه می گوید: زنان یائسه برای برای جلوگیری از پوکی استخوان روزانه باید چهار نوبت لبنیات مصرف کنند.

مرتضی صفوی افزود: این چهار نوبت شامل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ و سه چهارم لیوان کشک پاستوریزه می شود. در سنین یائسگی پوکی استخوان اتفاق می افتد و توده های استخوانی از سن ۵۰ سالگی به بعد کم کم شروع به کم شدن، تخلیه، سوراخ و خالی شدن، می کنند. پس دریافت مواد کلسیمی باید در زنان یائسه افزایش یابد و سیستم ایمنی بدن خود را از این طریق افزایش دهند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: همچنین زنان یائسه باید در هفته، دو بار ماهی مصرف کنند چرا که به دلیل اختلال در هورمون ها ایمنی بدن کاهش می یابد و باید با تغذیه مناسب، این ایمنی را افزایش داد.
صفوی اضافه کرد: مصرف چای سبز و انواع ویتامین ها، جوانه گندم، مرکبات و سبزیجات از جمله هویج برای زنان یائسه توصیه می شود.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

فروغ کرد
د، 16/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
merc az ettelaatetun
shad bashid
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
ی، 15/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مصرف «جو» باعث تعادل هورمون‏هاي طبيعي در زنان مي‏شود

مصرف «جو» باعث توليد استروژن و تعادل هورمون‏هاي طبيعي در بدن زنان مي‌شود.
دانه‏‌هاي «جو» به دليل دارا بودن نوعي آلكالوئيد به نام «هوردنس» اثري مقوي بر قلب دارد و در درمان تنگي‌تنفس مؤثر است.
«جو» ملين است و براي بيماري‌‏هاي گوارشي، لوزالمعده، صفرا، مجاري ادراري و عفونت‏هاي مخاطي بسيار مفيد و مؤثر است. بيسكويت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين مي‏‌برد كه بهتر است به همراه آب ميل شود.
گلوتن موجود در «جو» ماده‏اي نرم، سازگار و آرام بخش است و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش مي‌شود و باعث انقباض عضلاني، اضطراب و تورم شكم هم نمي‌‏شود.
در طب سنتي «جو» ماده محرك براي توليد شير در زنان شيرده است. در ساير زنان نيز «جو» باعث تعادل هورمون‏هاي طبيعي بدن و توليد استروژن مي‏شود كه رشد سالم سينه را به همراه دارد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهناز سنگ سفیدی
ش، 14/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مرسی از اطلاعاتی که دادین.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
س، 10/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خوشحال میشم مطالب مفید بوده باشه ،
تنتان سالم و روحتان شاداب...روزگار خوش باد
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
د، 09/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
مصرف بیش از حد دوغ، ماست و کاهو موجب افزایش سردی بدن زنان می‌شود

زنان برای حفظ سلامتی خود از مصرف بی‌رویه ماست، دوغ، خیار گوجه و کاهو، ماکارونی، سالاد الویه و حلیم پرهیز کنند.
مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید از مصرف بی‌رویه ماست، دوغ، خیار، گوجه، کاهو، ماکارونی، سالاد اولویه و حلیم پرهیز کنند.

زنان در دوران قاعدگی باید توجه داشته باشند که از موادغذایی با طبیعت سرد کمتر استفاده کنند یا آن را همراه با مصلحش مصرف کنند؛ در طب سنتی به ماده غذایی که طبیعت غذا را اصلاح می‌کند، مصلح گفته می‌شود مانند مصرف عسل با شیر، به دلیل اینکه عسل دارای طبیعت گرم و شیر دارای طبیعت سرد است و عسل اثرات سوء شیر را خنثی می‌کند.

بدن زنان در دوران قاعدگی سردتر می شود به دلیل اینکه خون دارای طبیعت گرم است که از دست دادن آن در این دوران موجب افزایش سردی بدن می‌شود.
زنان از نشستن بر مکان‌های خیلی سرد یا خیلی گرم پرهیز کنند به دلیل اینکه نشستن در جاهای سرد موجب کاهش خونریزی در زنان می‌شود همچنین نشستن بر مکان‌های خیلی گرم موجب افزایش خونریزی می‌شود که هر دو بر سلامت زنان تأثیر می‌گذارد.
و نیز سعی کنند دست و صورتشان را با آب سرد نشویند و حتی الامکان در این دوران کمتر به حمام بروند به دلیل اینکه استفاده بیش از حد از حمام موجب افزایش رطوبت رحم می‌شود.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
د، 02/02/98 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خوراكي كه زنان را بيمار ميكند!

اگر فردي بيش از 3 بار در هفته از اين خوراكي‌ها استفاده كند اين خطر تا 42 درصد هم افزايش پيدا مي‌كند....
خوردن بيسكويت براي زنان ممنوع!زناني كه بيش از 3 بار در هفته بيسكويت مي‌خورند با احتمال بيشتري ممكن است به سرطان رحم دچار شوند.
دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بيسكويت و كيك به‌طور قابل توجهي خطر ابتلا به سرطان رحم را افزايش مي‌دهد. دانشمندان معتقدند، شكر زيادي كه در اين خوراكي‌ها به كار رفته به چند طريق ممكن است باعث ابتلا به سرطان شود.
در مرحله اول، وارد شدن مقادير زياد شكر به بدن باعث افزايش ترشح هورمون انسولين مي‌شود.
اين هورمون باعث تحريك رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار مي‌دهد.
از سوي ديگر شكر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزايش مي‌دهد كه اين عامل هم در رشد هورمون‌هاي سرطاني نقش زيادي دارد.
زناني كه 2 يا 3بار در هفته بيسكويت مي‌خورند با احتمال 33 درصد بيشتر از ديگران ممكن است به سرطان رحم دچار شوند.
اگر فردي بيش از 3 بار در هفته از اين خوراكي‌ها استفاده كند اين خطر تا 42 درصد هم افزايش پيدا مي‌كند.
به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش كردن بهترين راه براي كاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است.
متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شيرين و شكر زيادي را در رژيم غذايي خود گنجانده‌اند كه اين موضوع عواقب زيادي براي سلامت آن‌ها به همراه دارد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

حامد خزیمه
س، 29/09/90 - 20:48
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
خوراکیهایی که ویتامین E داشته باشه هم خوبه،
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

علی خشت پور
س، 29/09/90 - 12:35
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2020 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)