پرسش و پاسخ
 
* پرسش   HyperLink HyperLink
 
 
     
   
     
   
عنوان پرسش: از برنج خانه ام برنجم(Beranjam)!!
شرح پرسش: سلام
روش های پخت برنج با هر نوع مرغوبتی؟

گاها تعاونی ها برنج هایی به نام ایرانی در اختیار کارمندا قرار می دن که طبخ اونها به شکل مطلوب و مرغوب دشواره . نکاتی که هنگام طبخ برنج رعایت می کنید چیست ؟برنجی که خوش طعم هست چه کنیم که دانه دانه بشه و قد بکشه؟
فایل مرتبط: - - -
لینک مرتبط: - - -
وضعیت سوال: در انتظار پاسخ
 
 
گروه تخصصی: همه موارد زمان ثبت سوال: چهارشنبه، 23 اسفند 1391 - 12:21:56 تعداد بازدید: 279 تعداد پاسخ: 8
 
     
 
* پاسخ جدید  
 
 
     
 


 
     
 
پاسخ:  
   
فایل مرتبط: (حد اکثر 4 مگابایت)
لینک مرتبط:
 
 
پیام مدیریت در خصوص درج پاسخها

 
     
 
* مشخصات متخصص جدیدترین  -  قدیمی ترین  - امتیاز
 
 
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
س، 18/02/97 - 14:41
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: مهسا علیدوستی (1392/19/18 - 09:19):
می تونید برنجی که مرغوبیت کافی نداره و قد نمیکشه رو به صورت ترکیبی با برنجی که مرغوبه استفاده کنید.

در هر صورت مخلوط برنج نامرغوب و برنج مرغوب پلو رو دو فاز می کنه و از برنج یک دست قابل تشخیصه موقع پخت.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
3
امتیاز پاسخ
[imgExp]

مهسا علیدوستی
ج، 14/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
می تونید برنجی که مرغوبیت کافی نداره و قد نمیکشه رو به صورت ترکیبی با برنجی که مرغوبه استفاده کنید.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

شهین داودزاده
ی، 09/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: لیلا طیبی (1392/28/04 - 15:28):
من همیشه اول یکمی از برنج رو جدا میپزم تا نحوه ی پختش بیاد دستم. اگر دیدم کاری نمیشه کرد مقدار آبی رو که همیشه استفاده میکردم رو کم میکنم و برنج دانه دانه میشه.

به نظرم این تست عاقللانه است. اینجوری باید با پیمانه ها و اندازه گیری ها بیشتر درگیر شد.
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
1
امتیاز پاسخ
[imgExp]

Zahra Tandiseh
پ، 06/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
سلام خانم فکر می کنم باید یکبار خیلی کم از برنجی که اولین بار خریده اید برای طبخ آماده کنید اونجا هم به دیر جوش یا زودجوش بودن برنج توجه کنید در کل وقتی برنج را برای آبکش می خواهید بردارید قبل آن چند دانه از برنج بین 2انگشتتان فشار بدهید اگر هنوز جون دار بود نه، پخته یا خام آنوقت آبکش کنید برنجتون احتمال دونه دونه شدنش بیشتر میشه.
موفق باشید
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
س، 04/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: لیلا طیبی (1392/40/04 - 19:40):
...

این کار مهارت می خواد و آزمایش و خطا چند بار باید برنجتو شفته کنی یا نیم پز تا دستت بیاد پیمانه انگشتی . بعدشم همه ی برنج ها یه جور نیستند . عمق ظرف و پهنای ظرف در سنجش و اندازه گیری بند انگشتی باید در نظر گرفته شه و همواره از یک قابلمه و ظرف خاص استفاده بشه تا اندازت ثابت بمونه .اما در مجموع ایده ی خوبیه منم گاهی بکار می بندمش . مرسی عزیزم
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
د، 03/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: لیلا طیبی (1392/34/09 - 14:34):
نقل قول از: shabnam shirvani (1392/11/05 - 11:11):
[ ... ]

سلام خانم شيرواني عزيز. من به يك نتيجه رسيدم و اون اينه كه عمق ظرف و پهناش اهميتي نداره اگر از روي برنجي كه توي ظرف ريختين از بند انگشتتون استفاده كنيد مشكلي پيش نمياد. من هميشه حدود نيم سانت از خط بند انگشتم پايينتر آب ميريزم. خراب نميشه. ولي باز بستگي به بلندي بند انگشت داره.
حق با شماست عزیزم!
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

shabnam shirvani
ی، 02/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
نقل قول از: علی وکیلی (1392/55/16 - 19:55):
بايد ابش كني قد بكشه برنجت يا بماليش تو اب تا قد بكشه!!!

اگه تو آب بمالمش خرد نمی شه دونه های برنج؟ مطمئنی قد می کشه ؟
نقل قول از: Zahra Tandiseh (1391/23/26 - 13:23):
سلام خانم فکر می کنم باید یکبار خیلی کم از برنجی که اولین بار خریده اید برای طبخ آماده کنید اونجا هم به دیر جوش یا زودجوش بودن برنج توجه کنید در کل وقتی برنج را برای آبکش می خواهید بردارید قبل آن چند دانه از برنج بین 2انگشتتان فشار بدهید اگر هنوز جون دار بود نه، پخته یا خام آنوقت آبکش کنید برنجتون احتمال دونه دونه شدنش بیشتر میشه.
موفق باشید

مرسی از راهنمایی تون این روش رو می دونستم اما این برنج از فروشگاه تعاونی خریدم نوع دیگه ا ی وجود نداشت که انتخابش کنم . می خوام همینی که هست خوب عمل بیارمش .با ترفندها و فوت و فن های آشپزی
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -
     
 
0
امتیاز پاسخ
[imgExp]

Somayyeh Seyf
ش، 01/02/97 - 14:36
 
     
متن پاسخ:

نقل قول
با سلام

از شما دوست عزیز دعوت می شود با ما همراه باشید در گروه عاشقان خدا:

http://www .irexpert.ir/Webforms/Community /Community.aspx?ID=7907

و گروه دعاهای اسلامی :

http://www .irexpert.ir/Webforms/Community /Community.aspx?ID=7862
لینک مرتبط:
فایل مرتبط:
- - -
- - -


 
     
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)