کنفرانس/همایش

نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
نوع اطلاعات : کنفرانس و همایش
طبقه بندي : همه موارد
منبع خبر : http://www.civilica.com
تاريخ خبر : 1394/07/18
 
نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در تاریخ۲۰ مهر ۱۳۹۴ تا ۲۱ مهر ۱۳۹۴ توسط مرکز همایشهای توسعه ایران در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: مرکز همایشهای توسعه ایران
شهر برگزاری: تهران

محورهای همایش:

-ایمنی مواد غذایی
-روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روشهای نوین پایش کیفیت
- فرآوردههای غذایی ارگانیک
- ریزپوشانی در صنایع غذایی
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
- فرآوری پس ماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- نقش مدیریت در صنایع غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگهداری موادغذایی
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- شیمی مواد غذایی و افزودنیهای غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- سایر پژوهشهای نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
- آموزش، رسانه و سلامت غذا
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژیهای مربوط به غذا
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
- نقش تغذیه در سلامت جامعه
- کاربرد ضایعات مواد غذایی
- مواد نگهدارنده طبیعی
- روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
- استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
- بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
- نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
- روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
- روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
- جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
- عملکرد سازمان های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
- سیاست های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع غذایی
 
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 2018 irexperts.ir - Privacy Policy (in Persian)