فرصت تحصیلی
خوش آمدید
امروز پنجشنبه، بیست و یکم آذر ماه 1398
اخبار
برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تاسیس شعبه در مجارستان
نوع اطلاعات :
فرصت تحصیلی
طبقه بندي :
همه موارد
منبع خبر
:
isna.ir
تاريخ خبر
:
1394/09/10
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از اقدامات در دست انجام جهت ورود به عرصه بینالمللی خبر داد و گفت: درصدد هستیم تا به دنبال هماهنگیهای در حال انجام، شعبهای از دانشگاه علوم پزشکی تهران را در کشور مجارستان ایجاد کنیم.
به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر علی جعفریان در حاشیه برگزاری کنفرانس بینالمللی بیماریهای عفونی در بارداری و زنان که با حضور وزیر بهداشت و نخست وزیر مجارستان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: برگزاری این همایش به دنبال فعالیتها و پیگیریهایی بود که همکاران ما در طول یکسال گذشته انجام داده بودند.
وی ضمن اشاره به رونمایی از سردیس "سملوایز" در دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از برجستهترین اساتید علوم پزشکی مجارستان، افزود: "سملوایز" نخستین فردی بود که مهمترین علت مرگ و میر مادران در دوران بعد از زایمان را عدم رعایت موارد بهداشتی خوانده بود و بر استفاده از مواد ضدعفونی و بویژه رعایت بهداشت دستها و شستوشوی دستها تاکید کرد و این روش را ابداع کرد. وی در طول زندگی خود سختیهای زیادی را متحمل شد و با مخالفتهایی روبرو بود.
جعفریان با بیان اینکه اکنون حدود 150 سال از فوت "سملوایز" میگذرد و دانشگاهی با نام وی در مجارستان در حال فعالیت است، درباره همکاریهای آموزشی دو کشور ایران و مجارستان در حوزه علوم پزشکی افزود: در گذشته ما عمدتا صادرات دانشجو داشتیم، اما این تعداد در طول 20 سال گذشته به شدت کاهش یافته است. البته اکنون هم تعدادی از دانشجویانی که در کشور خودمان موفق به ادامه تحصیل در رشته مورد نظرشان نمیشوند، در مجارستان به ادامه تحصیل میپردازند. در مجموع اکنون حدود 1000 دانشجوی ایرانی در دانشگاه مجارستان مشغول تحصیلاند. در حال حاضر تلاش میشود که حرکت معکوس این امر را ایجاد کنیم.
وی در عین حال افزود: هم اکنون بیش از 300 دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال تحصیلاند. درصدد هستیم تا ارتباط آموزشیمان در مجارستان تقویت شود و به این ترتیب شعبهای از دانشگاه علوم پزشکی تهران را در مجارستان ایجاد کنیم. منتظریم تا با هماهنگیهایی که در حال انجام است، تاییدیههای مربوط به این موضوع را از مجارستان اخذ کنیم. این امر به نوعی ورود ما به عرصه بینالمللی خواهد بود.
کلیه حقوق متعلق به مرجع متخصصین ایران می باشد.
Protected under Iranian Copyright laws - (C) 1999-2019
irexperts.ir
-
Privacy Policy (in Persian)